ژله های متنوع First 1 Last الهام کاربر فعال تعداد پست : 721 ۱۶:۲۷ ۱۳۹۴/۱۲/۲۷ سپاس شده 460 ژله انگشتیمواد لازم:بیسکویت لیدی فینگر 12 عددژله به رنگ دلخواهپودر نارگیلطرز تهیهابتدا ژله ها رو آماده کنید و بزارید در دمای محیط تا ژله کمی خودشو بگیره وشبیه سفیده تخم مرغ بشهبعد بیسکویتها رو در ژله زده و همه طرف بیسکویت رو کاملا به ژله آغشته کنید بعد در پودر نارگیل بغلتونید و بزارید یه ساعت در یخچال بمونه بعد سرو کنیدخوب این هم برش این دسر خوشمزه که ژله باعث میشه بافت بیسکویتها کمی نرم شده و با طعم و رنگ ژله ها بسیار عالی میشه الهام کاربر فعال تعداد پست : 721 ۱۲:۲۱ ۱۳۹۵/۱/۴ سپاس شده 460 ژله خرده شیشه ژله چند بسته . ورقه ژلاتین 10 کوچک . شیر 1 لیوان . خامه 1 لیوان . شکر 5 قاشق غذاخوری . وانیل مقداری ابتدا هر بسته ژله را جداگانه اماده کنید ، هر بسته را ابتدا با 3/4 لیوان آب جوش حل کنید و وقتی شفاف شد با 1/2 لیوان آب سرد مخلوط کنید و داخل یخچال قرار دهید تا بسته شود ( به این دلیل باید آب کمتر بریزید که ژله سفت تر از حد معمول باشد ). پس از اینکه ژله ها بستند از یخچال خارج کنید و به شکل مربع و یک اندازه برش بزنید ، ژله های مکعبی را باهم مخلوط کنید و داخل قالب ژله بریزید. برای تهیه کرم ژله باید شیر و شکر را درون قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید و مخلوط کنید تا وقتی که شکر حل شود سپس از روی حرارت بردارید و خامه و وانیل را به ان اضافه کنید. ورقه های ژلاتین را داخل کاسه ای بریزید و چند قاشق اب به ان اضافه کنید و روی حرارت بخار اب قرار دهید ، صبر کنید تا ورقه های ژلاتین نرم شوند سپس به مخلوط شیر و خامه اضافه کنید ( شیر باید ولرم باشد تا نبرد ). کرم ژله را روی ژله های خرد شده بریزید و قالب ژله را چند ساعت داخل یخچال قرار دهید تا ببندد ، پس از آماده شدن قالب ژله را چند دقیقه داخل آب گرم قرار دهید سپس داخل ظرف سرو برگردانید ، برش بزنید و سرو کنید. نکته ها : بهتر است از ژله با رنگ های تیره استفاده کنید تا دسر شما جذاب تر باشد ، میتوانید بجای خامه از بستنی هم استفاده کنید ، ژله را با توجه به دستور روی جعبه اش اماده کنید ( فقط مقدار اب را کمتر در نظر بگیرید تا ژله سفت تر شود.نوش جان@amoozsh_keyk@amoozsh_keyk الهام کاربر فعال تعداد پست : 721 ۲۲:۵۶ ۱۳۹۵/۱/۷ سپاس شده 460 ژله رولی رز دو رنگدوبسته ژله رو،هر کدوم با یه لیوان آب جوش و نصف لیوان بستنی درست میکنیم.توی یه سینی نایلون رو کمی چرب و پهن میکنیم.از دو سمت سینی همزمان ژله هارو آروم میریزیم تا رنگا با هم مخلوط نشن.بعداز بستن ژله اریب با چاقو برش میدیم و رل میکنیم.به همین زیبایی و راحتی. First 1 Last برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت ثبت نام کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛ (Log In) کنید. « موضوع قبل زیربخش موضوع بعد » انواع بستنی و فالوده انواع دسر دستور حلواهای مختلف آخرین پست های این تالار دستور انواع دسر دستور حلواهای مختلف ژله های متنوع ژله انواع بستنی و فالوده قالب سلیکونی تیرامیسو اسموتی پرتقال و انبه كيك پنير و توت فرنگي آخرین پست های این بخش سفارش کیکهای زیبا معرفی مغازه لوازم قنادی در تهران معرفی شیرینی فروشی های معروف تهران دستور انواع دسر طراحی کیک در اینترنت انواع کیک دیزاین و دکوراتیو کردن کافه انواع پیتزا و طرز تهیه غذاهای متونع | آشپزی متنوع دستور حلواهای مختلف