نان های محلی | نان های خانگی First 1 Last الهام کاربر فعال تعداد پست : 721 ۱۲:۴۵ ۱۳۹۵/۱/۳ سپاس شده 460 نان بادام البالوموادلازم: آرد: 800 گرم بهبوددهنده: 5 گرم تخممرغ: 2 عدد آب: 275میلیلیتر شکر: 90 گرم روغن مایع: 70 گرم ماست خامهای: 130 گرم نمک: یک قاشق چایخوری خمیرترش: 20 گرم مواد لازم برای لایه شکلاتی: مربای آلبالو: یک شیشه پودر بادام: 70 گرممواد لازم برای روی خمیر زرده تخم مرغ: یک عدد خامه: یک قاشق غذا خوریروش تهیه: 1. ابتدا بهبوددهنده و آرد را الک کرده و کنار میگذاریم. در ظرفی جداگانه تخممرغ، آب، شکر، روغن مایع، ماست خامهای، نمک و پودر خمیر ترش را مخلوط میکنیم و هم میزنیم تا مایع کاملا روان و یکدست شود.2. آرد را به مواد اضافه کرده با همزن یا با دست کل مواد را خمیر میکنیم. خمیر آماده شده را داخل ظرف در بسته و در محیط گرم به مدت یک ساعت استراحت میدهیم. سپس خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کرده و با وردنه به شکل مستطیل به ابعاد حدودا 20 در 30 سانتیمتر پهن میکنیم.3. مربای آلبالو و پودر بادام را با قاشق مخلوط کرده و با پالت روی خمیر پهن میکنیم. خمیر را به شکل رولت لوله کرده دو لوله را از یک طرف به همدیگر میچسبانیم و همانند تصویر که مشاهده میکنید به دور هم پیچ میدهیم. دو سر ابتدا و انتها را به طرف زیر هدایت کرده و داخل قالب لوف (قالبهای مستطیلیشکل مخصوص کیک صبحانه) یا داخل سینی معمولی میگذاریم.4. در این مرحله روی خمیر را با برس آب میمالیم و ظرف را داخل کیسه نایلونی در بسته به مدت نیمساعت در دمای محیطی گرم قرار میدهیم.5. پس از این مدت یک زرده تخممرغ را با یک قاشق غذاخوری خامه مخلوط کرده با برس روی خمیر میمالیم و نان را به مدت 75 دقیقه روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کردهایم قرار داده و میپزیم.نوش جان الهام کاربر فعال تعداد پست : 721 ۱۲:۰۵ ۱۳۹۵/۱/۴ سپاس شده 460 نون نارنجکیمواد.لازم:آب ۲۵۰ سی سی یا یک و یک چهارم لیوانآرد ۱۰۰ گرم یا ۵ قاشق غذاخوری سر پرروغن مایع ۴۰ سی سی یا ۴ قاشق غذاخوریتخم مرغ ۲ عددعسل برای طلایی شدن رویه نان ۱ قاشق چایخوریپکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوریوانیل نصف قاشق مربا خوری روش تهیهفر را روی درجه ۲۰۰ سانتی گراد تنظیم کنیدب و روغن را در ظرف فلزی بریزید روی اجاق با شعله متوسط بگذارید تا بجوش بیایدارد الک شده را اضافه کرده مرتب با همان شعله متوسط هم بزنید تا آرد به خورد مواد رفته و گوله های آن از بین برود،،،، دوستان مبتدی توجه فرمایند از زمان ریختن آرد تا یه دست شدن خمیر ۵ دقیقه زمان نیاز دارید،خمیر را روی میز تمیز بریزید مانند شکل با استفاده از کاردک خمیر را باز کنید تا خنک شود،،، چون در مرحله بعد تخم مرغ را بایستی اضافه کنیم نباید دمای خمیر باعث پخته شدن تخم مرغ بشه باید خمیر را با این حرکت کمی خنک کنیمخمیر را در ظرف گود ریخته ۱ عدد تخم مرغ را اضافه کرده با دست مخلوط کنید وقتی تخم مرغ اول بخوبی به خورد خمیر رفت دومی را اضافه کنید مجدد هم بزنیدشکل خمیر بعد از مخلوط کردن تخم مرغ ها پکینک پودر و وانیل را روی خمیر بریزید وبا سیم مفتول یا قاشق فقط در حد اینکه مواد بخورد خمیر برن هم بزنیددیس مخصوص پخت را به روغن آغشته کرده کاغذ روغنی روی آن بگذارید،،، یک قیف تمیز بردارید ماسوره ساده در آن گذاشته خمیر را در آن بریزید مانند عکس با فاصله منظم و یه دست خمیر را پرس کنید و در طبقه میانی ف بمدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه پخت نمایی.دنان خامه ای بعد از خنک شدن با قیف که ماسوره ساده در آن قرار گرفته خامه بریزید و نان را پر کنید.نوش جان الهام کاربر فعال تعداد پست : 721 ۲۱:۵۶ ۱۳۹۵/۱/۷ سپاس شده 460 #نان گردو و پنیر پارمزانمواد لازممخمر خشک فوری 5 ق چآرد 5 – 5 و نیم فنجانشکر 3 ق غ + 1 ق چنمک 2 ق چآب گرم 50 درجه 1 و نیم فنجانشیر هم دما با اتاق نصف فنجانژامبون 140 گرمپنیر پارمزان رنده شده 1 فنجانگردوی تست خرد شده نصف فنجان طرز تهیه :در این مقاله از آکاایران شما را با طرز تهیه نان گردو و پنیر پارمزان آشنا میکنیم .ژامبون ها را خرد کرده با کمی روغن تفت دهید تا ترد شوند و کناری بگذارید .نصف فنجان آب گرم را در کاسه ای ریخته مخمر و 1 ق چ شکر را به آن اضافه کرده هم بزنید و رویش را بگذارید 5 – 10 دقیقه صبر کنید تا مخمر عمل کند .باقیمانده آب و شیر را مخلوط کرده کناری بگذارید . در کاسه ای بزرگ 4 فنجان آرد ، 3 ق غ شکر و 2 ق چ نمک را مخلوط کرده کنایر بگذارید .مخلوط مخمر را در کاسه همزن بریزید . مخلوط آرد را اضافه کرده . روغنی که ژامبون ها را در ان سرخ کرده اید و مخلو شیر را اضافه کرده با سرعت متوسط هم بزنید .ژامبون ها و پنیر پارمزان رنده شده و گردو را هم مخلوط نمایید . مابقی آرد را به اندازه ی یک چهارم فنجان کم کم اضافه کنید تا زمان یکه خمیری نرم درست شود . به هم زدن خمیر ادامه دهید تا حالت کشسان پیدا کند . اگر نیاز بود میتوانید خمیر را با دست روی سطحی که کمی آردپاشی شده ورز دهید .خمیر را گرد کرده و در کاسه ای که کاملا چرب شده بگذارید و رویش را با پلاستیک بپوشانید و حدود 1 ساعت یا بیشتر در محلی گرم بگذارید استراحت کند و حجمش دو برابر شود .یکی دو مشت به خمیر بزنید تا هوای اضافه اش خالی شود و به دو قسمت مساوی تقسیم کرده هر قسمت را به اندازه ی مستطیلی 30 * 17 سانتی باز کرده از قسمت طولانی تر رول کنید و در قالب لوف 22 * 10 سانتی بگذارید . همین کار را با نیمه دیگر خمیر هم انجام دهید . روی لوف ها را با پلاستیک بپوشانید و در محلی گرم حدود 45 دقیقه بگذارید استراحت کند و حجمش دو برابر شود .فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید . پلاستیک روی قالب ها را برداشته و خمیر ها را حدود 25 – 30 دقیقه در فر بگذارید تا بپزند و رویشان طلایی ایل به قوه ای شود . اگر از دماسنج فر استفاده میکنید باید دمای نان را 195 درجه فارنهایت نشان دهید . نان ها را 5 دقیقه کناری بگذارید سپس از قالب جدا کرده روی توری سیمی منتقل کنید تا به دمای اتاق برسند یا این که میتوانید به صورت گرم سرو نمایید . الهام کاربر فعال تعداد پست : 721 ۱۲:۵۹ ۱۳۹۵/۱/۱۰ سپاس شده 460 نان رژیمیاگر شما هم به فکر لاغر شدن و در حال گرفتن رژیم هستید می توانید این نان رژیمی خوش طعم را برای صبحانه تان درست کنید.مواد لازم شکر 1 قاشق چایخوری شیر ولرم 1/3 پیمانهپودر خمیر مایه 1/2 و 1 قاشق چایخوری تخم مرغ 2 عددروغن مایع 1/3 پیمانهپودر قند 50 گرمنمک نوک قاشقآرد 300 گرمپودر کاکائو 2 قاشق سوپخوریکنجد و سیاه دانه مقداری برای تزیینشیر مقداریطرز تهیه نان رژیمی :ابتدا در ظرف مناسب شکر را با پودر خمیر مایه و آب ولرم مخلوط کنید، سپس به مدت 10 دقیقه آن را کنار بگذارید تا عمل بیاید.در این میان در یک کاسه تخم مرغ ها را با پودر قند، روغن و نمک مخلوط کرده و خوب هم بزنید. وقتی یکدست شد، خمیر مایه عمل آمده را به آن اضافه کنید. در انتها آرد را کم کم به مواد اضافه کنید تا خمیر نان حاصل شود. خمیر باید کمی چسبنده باشد.اکنون خمیر حاصل را به دو قسمت تقسیم کنید. یکی را با مقداری آرد قنادی از حالت چسبندگی خارج کنید. به دیگری پودر کاکائو بزنید و آن را با پودر کاکائو از حالت چسبندگی خارج کنید. خمیر ها را جداگانه در یک جای گرم به مدت دوساعت استراحت دهید.بعد از دو ساعت پف خمیرها از بین می رود. حالا باید یکی در میان خمیر ها را در ظرف مخصوص فر چیده و دوباره به مدت نیم ساعت به آنها استراحت دهید.اکنون روی نان ها را با کمی شیر رومال کنید. مقداری کنجد و سیاه دانه هم روی آنها بپاشید. سینی را در فری که با دمای 180 درجه سانتی گراد از پیش گرم شده است، به مدت 30 دقیقه قرار دهید تا کاملا بپزند و آماده سرو کردن شوند.نکته ای مهم در تهیه نان رژیمی :موقع درست کردن خمیر نان دقت کنید که حتما باید کمی چسبنده باشد. اگر میزان بیشتری آرد به خمیر اضافه کنید نان شما سفت می شود. الهام کاربر فعال تعداد پست : 721 ۱۶:۳۱ ۱۳۹۵/۱/۱۱ سپاس شده 460 نان_کروسان_شکلاتی (فرانسوی) مواد لازم برای۱۶ نفرشکلات (کمی شیرین، خرده شکلات) ۱۱۵ گرمخمیر پفکی (ورقه ای، یخ زدایی شده) ۱ ورقآب ۱ قاشق سوپ خوریتخم مرغ ۱ عددطرز تهیه۱- فر را با دمای 350 درجه فارنهایت (177 درجه سانتی گراد) داغ کنید. کف دو سینی فر را با کاغذ پوستی یا حصیر نچسب مخصوص فر بپوشانید.۲- تخم مرغ و آب را در یک کاسه ی کوچک یا همزن بزنید و کنار بگذارید.۳- سطح کاری خود را کمی آرد پاشی کنید. تای خمیر ورقه ای را باز کنید سپس روی آن کمی آرد بپاشید. با یک وردنه خمیر را به شکل یک مربع به ضلع 40 سانتی متر در بیاورید.۴- خمیر را نصف کنید.۵- سپس یکبار دیگر مستطیل ها را از قطر نصف کنید تا از هر کدام 4 مثلث به دست بیاید. در نهایت با برش دادن 8 مستطیل به طول و عرض 20 و 10 سانتی متر درست کنید.۶- حالا هر مستطیل را از قطر نصف کنید تا 16 مثلث به دست بیاید.۷- حالا 2 قاشق چایخوری از خرده شکلات ها را وسط هر مثلث بریزید. سپس از انتهای پهن تر بگیرید و هر مثلث را لوله کنید. هر کروسان را به شکلی که انتهای درز دار آن رو به کف باشد قرار دهید تا نوک مثلث زیر کروسان رول شده تا بخورد. ۸- سپس لبه ها را خم کنید تا به شکل کروسان در بیایند. روی کروسان ها را کمی جلای تخم مرغی بمالید.۹- 20 تا 25 دقیقه تا زمانی که قهوه ای طلایی شوند در فر بپزید. سایر نکات به جای اینکه خودمان خمیر پفکی برای کروسان درست کنیم از خمیر پفکی ورقه ای آماده استفاده کردیم. ورقه ی خمیر بایستی قبل از استفاده یخ زدایی شود. پس یا از شب قبل آن را در یخچال قرار دهید و یا 40 تا 50 دقیقه در دمای اتاق بگذارید تا یخ زدایی شود.زمانی که یخ خمیر پفکی باز شد تنها 30 دقیقه وقت برای درست کردن این کروسان ها لازم دارید. آنها را ساده درست کنید یا شکلات و یا مواد دلخواه برای درون آن اضافه کنید. الهام کاربر فعال تعداد پست : 721 ۱۶:۵۸ ۱۳۹۵/۱/۱۱ سپاس شده 460 نان_صبحانهمواد لازم:آرد: 2 پیمانهخمیر مایه 1 ق غشیر ولرم: 1 لیوان سرخالی + 1 قاشق دیگه واسه رومالشکر: 3 قاشق غذاخوریزرده تخم مرغ: یکی + یه دونه دیگه واسه رومالنمک: یه پینچ (بین دو انگشت شست و اشاره)روغن مایع: 2 قاشق غذاخوریطرز تهیهخمیر مایه و نمک و شکر رو توی شیر ولرم می ریزیم و کنار میذاریم تا حل بشه و کف کنه ... ده تا 15 دقیقه کافیه (بیشتر بمونه، نون بوی خمیر مایه می گیره). تخم مرغ و روغن مایع رو با هم توی کاسه ریختم و هم زدم و خمیر مایه رو بهش اضافه کردم.بعد آرد الک شده رو کم کم اضافه کردم وآروم هم زدم..تا یه جایی میشه با قاشق هم زد..بعد دیگه دستتون رو به کار بگیرین مقدار آرد بر میگرده به کیفیتش..پس تا جایی که خمیر لطفیی داشته باشین که به دست نچسبه ادامه بدین اما مواظب باشین خیلی هم زیادنشه که نون خشک بشه.....واسه من 3 پیمانه آرد مصرف شد. بعد خمیر رو خوب خوب ورز بدین و هی بکوبونینش به ظرف!! بعد از اینکه حسابی حسابی ورز دادین(مهمترین قسمت خمیر درست کردن، همین ورز دادنه) گردش کنین و توی ظرفی که چرب کردین بذارین...روش رو یه بعلاوه با چاقو بزنین.یه حوله تمیز نمدار روش بکشین و توی یه جای نسبتا گرم بذارین یک ساعت بمونه تا حجمش دوبرابر بشه.بعد از یک ساعت یه انگشت بزنین روش تا پفش بخوایه..یه کوچولو ورزش بدین و ازش تکه هایی ببرین و جدا کنین...فر رو روی 180 درجه سانتی گراد روشن کنین و یه کاسه آب ته فر بذارینبه هرشکلی می تونین دربیارین...من به شکل نوار درآوردم...بعد گره زدمش. بعضی ها رو هم میتونید به صورت نوار پهن کنید و توش خشخاش و کشمش یا شکلات چیپسی بریزید و دوباره لول کنید و حلزونی بپیچید...گرد ساده هم میشه.دونه دونه توی سینی فری که چرب کرده بودم چیدم با فاصله ... بازم یه پارچه روش کشیدم و یه ربع صبر کردم..بازم ور میاد خمیر..برای رومال، یه زرده تخم مرغ رو با یه قاشق شیر هم زدم و مخلوط کردم...روشون با برس کشیدم و به دلخواه کشمش، کنجد یا خشخاش ریختم روی نونها. توی فر گذاشتم برای 20 دقیقه تا نیم ساعت....بعد دوباره از رومال روشون با برس زدم و اینبار شعله بالا رو روشن کردم تا روشون طلایی بشه.مواظب باشین که این مدت زیاد نشه که روش نسوزه. از فر خارج کنین و بذارین کمی خنک بشه و آروم از سینی خارج و روی توری بذارینتوی پلاستیک توی ظرف دردار نگه دارین. First 1 Last برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت ثبت نام کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛ (Log In) کنید. « موضوع قبل زیربخش موضوع بعد » غذاهای محلی آشپزی آش و سوپ آخرین پست های این تالار انواع پیتزا و طرز تهیه غذاهای متونع | آشپزی متنوع آش و سوپ طرز تهیه انواع خوروش طرز تهیه حلیم بادمجان و غذاهای بادمجانی نان های محلی | نان های خانگی غذا با ماهی انواع فینگرفود انواع سس غذاهای محلی آخرین پست های این بخش سفارش کیکهای زیبا معرفی مغازه لوازم قنادی در تهران معرفی شیرینی فروشی های معروف تهران دستور انواع دسر طراحی کیک در اینترنت انواع کیک دیزاین و دکوراتیو کردن کافه انواع پیتزا و طرز تهیه غذاهای متونع | آشپزی متنوع دستور حلواهای مختلف