غذاهای متونع | آشپزی متنوع First 1 2 3 4 Last الهام کاربر فعال تعداد پست : 721 ۱۶:۳۰ ۱۳۹۴/۱۲/۲۷ سپاس شده 460 بیف با سس نارگیلمواد لازم• 680 گرم گوشت گوساله خرد شده• یک عدد پیاز بزرگ• 4 حبه سیر توسط را اضافه کنید• یک قاشق چایخوری زنجبیل رنده شده• دو قاشق غذاخوری روغن گیاهی• ¾ قاشق غذاخوری پودر کاری• یک قاشق چایخوری فلفل هندی• یک قوطی شیر نارگیل• دو قاشق غذاخوری شکر قهوه ای• یک قاشق غذاخوری سس سویا• نصف قاشق غذاخوری سس ماهی• یک عدد فلفل دلمه ای زرد خرد شده• 235 گرم گوجه فرنگی گیلاسی• نمک• دو عدد پیازچه الهام کاربر فعال تعداد پست : 721 ۱۶:۳۱ ۱۳۹۴/۱۲/۲۷ سپاس شده 460 مینی برگر با پیاز پنیریمواد لازم• یک عدد تخم مرغ همزده• ¾ پیمانه خرده های نان باگت• یک قاشق چایخوری ادویه استیک• 680 گرم گوشت چرخکرده• نمک•فلفل سیاه• دو قاشق غذاخوری کره• دو عد پیاز شیرین بزرگ• یک قاشق چایخوری آویشن تازه• ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه• نصف پیمانه پنیر گودا دودی• 12 عدد نان همبرگر کوچکطرز تهیه1. در یک کاسه بزرگ، تخم مرغ، خرده های نان و ادویه استیک را با هم مخلوط کنید. گوشت چرخکرده را اضافه کنید و هم بزنید. گوشت ها را در دست به 12 چانه کوچک شکل دهید. سطح آنها را ضافه کنید و نمک و فلفل بپاشید.2. توری کباب پز را با قلم مو چرب کنید آن را آغشته به روغن کنید. کباب پز را روشن کنید و مینی برگرها را 8 تا 10 دقیقه گریل کنید.3. سپس، در تابه بزرگی کره بریزید و با حرارت ملایم آن را آب کنید. پیاز، آویشن و ¼ قاشق چایخوری فلفل را اضافه کنید. آنها را 13 تا 15 دقیقه تفت دهید تا پیاز طلایی شود. سپس پنیر را اضافه کنید و تا زمانی حرارت دهید که آب شوند.4. برگرها را داخل نان بگذارید و سس پیاز پنیری را روی آن بریزید. الهام کاربر فعال تعداد پست : 721 ۱۶:۳۳ ۱۳۹۴/۱۲/۲۷ سپاس شده 460 پای پنیر و ژامبون خوشمزهمواد لازم• 180 گرم پنیر خامه ای، نرم شده• دو قاشق غذاخوری خردل عسل• 500 گرم خمیر شیرینی پزی آماده و منجمد• 170 گرم ورقه های نازک ژامبون• 170 گرم پنیر چدار رنده شده• یک عدد تخم مرغ• یک قاشق غذاخوری آبطرز تهیه1. فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید این درجه مناسب ترین است. داخل سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید و کنار بگذارید.2. در یک کاسه کوچک، پنیر خامه ای و خردل را با هم مخلوط کنید. روی سطح صاف آرد بپاشید و خمیر شیرینی پزی را باز کنید. آن را به شکل مستطیل برش دهید و روی آنها پنیر بمالید.3. یک لایه عسل، پیاز و پنیر چدار روی لایه پنیر بریزید و لبه های آن را خالی بگذارید.4. در یک کاسه کوچک، تخم مرغ و آب را با هم مخلوط کنید. از این مخلوط روی لبه های خمیرها بمالید. روی آن یک لایه خمیر بگذارید و با دست لبه ها را محکم کنید. روی خمیر را نیز با قلم مو تخم مرغ بمالید. هر شکلی که دوست دارید روی خمیر ایجاد کنید تا زیباتر بشود.5. آنها را داخل سینی بچینید و در فر قرار دهید تا 25 دقیقه بپزند و طلایی شوند. الهام کاربر فعال تعداد پست : 721 ۱۶:۳۷ ۱۳۹۴/۱۲/۲۷ سپاس شده 460 طرز تهیه سیر استیک تابه ایمواد لازم• 4 عدد استیک گوساله (هر کدام 150 گرم)• روغن زیتون• نمک و فلفل سیاه• 6 حبه سیر درشت ورقه شده• دو قاشق غذاخوری کره• یک قوطی کنسرو لوبیا• ¼ پیمانه جعفری تازهطرز تهیه1. روی دو طرف استیک ها روغن زیتون، نمک و فلفل بمالید تا کاملا با هم مخلوط شوند.2. تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا گرم شود. سپس استیک ها را داخل آن بگذارید و حرارات را کم کنید. استیک ها را به اندازه دلخواه بپزید. سپس از تابه خارج کنید و گرم نگه دارید.3. ورقه های سیر را داخل تابه حدود یک دقیقه تفت دهید تا کمی نرم شوند.4. لوبیا و کره را به تابه اضافه کنید. در آخر نیز جعفری خرد شده را به آنها اضافه کنید.5. استیک ها را داخل بشقاب بچینید، روی آنها سیر بریزید و با لوبیا سرو کنید. الهام کاربر فعال تعداد پست : 721 ۱۶:۳۹ ۱۳۹۴/۱۲/۲۷ سپاس شده 460 روش تهیه کباب چوبیمواد لازم• 570 گرم فیله گوشت گوساله• یک قاشق چایخوری فلفل•یک قاشق چایخوری نمک با طعم سیر• نصف پیمانه روغن زیتون• نصف پیمانه آب پرتقال• نصف پیمانه آب آناناس• یک قاشق غذاخوری سویا سس کم نمک• یک قاشق چایخوری خردل خشک• سس چیلی پرتقال• نصف پیمانه سس چیلی• نصف پیمانه مارمالاد پرتقال• دو قاشق چایخوری سس فلفل پرادویهطرز تهیه1. به گوشت ها نمک، فلفل و سیر بزنید. آنها را باریک برش دهید و کنار بگذارید تا مواد به خوردش برود.2. برای تهیه چاشنی، در یک کیسه بزرگ در دار پلاستیکی، روغن زیتون، آب پرتقال، آب آناناس، سویا سس و خردل را با هم مخلوط کنید. تکه های گوشت را داخل کیسه بریزید و درب کیسه را ببندید. کیسه را خوب هم بزنید تا چاشنی به خورد گوشت ها برود. حدود 2 تا 3 ساعت داخل یخچال بگذارید.3.برای تهیه سس چیلی پرتقال، در یک شیرجوش کوچک سس چیلی، مارمالاد و سس فلفل را با هم مخلوط کنید. روی حرارت آنها را هم بزنید تا مارمالاد آب شود و سپس کنار بگذارید.4. منقل را روشن کنید. گوشت ها را از کیسه خارج کنید و چاشنی اضافه را از روی آنها پاک کنید. گوشت را داخل سیخ های چوبی قرار دهید و آنها را روی منقل بگذارید. حدود 2 تا 4 دقیقه برای پخت گوشت کافی است.5. کباب چوبی را با سس چیلی پرتقال سرو کنید. الهام کاربر فعال تعداد پست : 721 ۱۶:۴۰ ۱۳۹۴/۱۲/۲۷ سپاس شده 460 آموزش خوشمزه تهیه بلدرچین با سس انار و زردآلو مواد لازم: بلدرچین 6 عدد پودر گردو 150 گرم پیازداغ 3 قاشق غذاخوری رب انار 3 قاشق غذاخوری گشنیز یك دسته كوچك زرشك 3 قاشق غذاخوری زعفران حل كرده و سویا سس به میزان لازم گوجه گیلاسی 10 عدد پیاز درشت 1 عدد روغن زیتون 3 قاشق سوپخوری مواد لازم برای تهیه سس رب انار 200 گرم زردآلو 8 عدد آب 1 پیمانه شكر 40 گرم آب یك لیموترش تازه نمك و فلفل به میزان لازم روش تهیه: 1. ابتدا بلدرچینها را كاملا شسته و داخل شكم آنها را تمیز کرده، سطح و داخل شان را به زعفران آب كرده و سویا سس آغشته میكنیم؛ سپس رب انار، پودر گردو، گشنیز، پیاز داغ و زرشك را با هم مخلوط میکنیم و داخل شكم بلدرچینها میگذاریم و برای اینكه كار تمیزتر باشد، میتوانیم انتهای شكم آنها را بدوزیم تا مواد بیرون نریزند.2. سپس بلدرچینها را داخل یك ظرف مثل پیركس یا تفلون چیده رویشان روغن زیتون میریزیم. بعد پیاز را به شكل خلالی خرد كرده، همراه گوجه گیلاسی دور آنها میریزیم و بین 40 دقیقه تا یك ساعت داخل فر میگذاریم.3. برای تهیه سس ابتدا زردآلوها را با آب و شكر كمی میجوشانیم تا نرم و نیمه له شوند سپس رب انار، آبلیمو و نمک و فلفل را به آن اضافه میكنیم و هم میزنیم و در 10دقیقه آخر پخت سس را سطح و اطراف بلدرچینها میریزیم و دوباره داخل فر میگذاریم تا در این مدت سس كاملا به خورد بلدرچینها برود. پس از این مدت از داخل فر خارج كرده، سرو میكنیم.نکته:باید در نظر داشته باشیم كه این خوراك را عینا با مرغ نیز میتوانیم تهیه كنیم. ابتدا مواد را با هم مخلوط و با آن شكم مرغ را پر میكنیم و به روش گفته شده درسینی گذاشته، اطراف آن را با پیاز و مخلفات میپوشانیم. فقط نكتهای كه باید به آن دقت كنیم این است كه زمان پخت مرغ درسته در فر حدودا میتواند تا چهار برابر بلدرچین باشد. الهام کاربر فعال تعداد پست : 721 ۱۲:۴۰ ۱۳۹۴/۱۲/۲۹ سپاس شده 460 دلمه شکم پر حصیریدر ادامه روش تهیه دلمه به شکل حصیر را به شما کاربران آموزش خواهیم داد: مواد لازم :فلفل دلمه ای رنگی 3 عددکدو 3عددبرنج ریز یک پیمانهگوشت چرخ کرده 250 گرمرب یک قاشق غذاخورینعناع خشک یک قاشق غذاخوری سر خالیجعفری خشک یک قاشق غذاخوری سر خالیپیاز کوچک دو عددروغن مایع 4 قاشق غذاخوریزردچوبه یک قاشق چای خورینمک به مقدار لازمفلفل به مقدار کم طرز تهیه :پیاز ها را ریز ریز خرد نموده و با روغن تفت دهید.زرچوبه و فلفل و گوشت را اضافه نموده و تفت دهید.رب را اضافه نموده و تفت دهید.برنج را شسته و به همراه یک پیمانه آب داخل قابلمه بریزید.شعله را کم نمایید تا با حرارت ملایم مواد داخلی دلمه بپزند.وقتی آب داخل قابلمه کاملا کشیده شد، شعله گاز را خاموش کرده و نعناع خشک و جعفری خشک را اضافه نموده و خوب هم بزنید.برای شروع کار، یک عدد فلفل و یک عدد کدو را خوب شسته و آماده کنید.سر فلفل دلمه ای را با فاصله نیم سانتی متر بریده و جدا کنید.با چاقو برشهای عمودی روی فلفل دلمه ایجاد کنید به طوریکه این برشها از یک سانتی متر سر فلفل شروع شده و تا یک سانتی پایین فلفل ادامه داشته باشند.کدو را به صورت ورقهای و به ضخامت 2 میلی متر ببرید.برشهای ایجاد شده را یک در میان مطابق تصویر بریده و جدا کنید.کدوی ورقه شده را یک در میان از لای برشهای فلفل دلمه ای رد کنید .سر و انتهای کدو را با خلال دندان ثابت کنید.خلال دندان ها را کمی بیرون فلفل نگه دارید تا بعد از پخت به راحتی بتوانید بیرون بیاورید.مطابق تصویر ردیف دوم کدو را برعکس ردیف اول از لای فلفل رد کنید.عمل بافت کدو را تا آخر فلفل دلمه ای ادامه دهید تا شکل نهایی مطابق تصویر باشد.داخل فلفل دلمه ای را با مواد آماده شده پر کنید.در موقع پر کردن هیچ پونه فشاری به مواد وارد نکنید در غیر اینصورت مواد بعد از پخت از داخل فلفل بیرون میریزند.باقی مانده کدو و فلفل دلمه ایها را ریز ریز خرد کرده و درون قابلمه ای با کمی روغن تفت داده و کمی زردچوبه و فلفل و نمک اضافه کنید.دلمه های آماده شده را داخل قابلمه چیده و یک پیمانه پلوپز آب اضافه کنید.حرارت را کم نمایید.تقریبا بعد از یک ساعت دلمه ها را به آرامی در ظرف سرو چیده و خلال ها را بیرون بکشید الهام کاربر فعال تعداد پست : 721 ۱۲:۲۲ ۱۳۹۵/۱/۳ سپاس شده 460 طرز تهیه خوراک برنج نیمه با قارچآب برنج خیس شده را صاف و برنج را به مواد اضافه کنید و به مدت ۲دقیقه تفت دهید.سرکه را اضافه کنید، سپس آب مرغ، نمک و فلفل را اضافه کنید و روی حرارت کم قراردهید…مواد لازم برای ۴نفر: قارچ ۳۰۰ گرمآب مرغ 2پیمانهکره ۳قاشق غذاخوریپیاز خرد شده یک عدد سیر خرد شده ۲عدد آویشن خرد شده یک قاشق مرباخوریبرنج نیمه یک پیمانه پنیر پارمیسان رنده شده نصف پیمانه سرکه نصف پیمانهنمک، فلفل و جعفری خرد شده به میزان کافیطرز تهیه:2 قاشق غذاخوری کره را ذوب کنید و پیاز را در آن تفت دهید تا کمی طلایی شود. قارچ را اضافه کنید و به مدت ۱۵دقیقه با پیاز تفت دهید تا نرم شود. سیر و آویشن به مواد اضافه کنید و هم بزنید. * آب برنج خیس شده را صاف و برنج را به مواد اضافه کنید و به مدت ۲دقیقه تفت دهید. * سرکه را اضافه کنید، سپس آب مرغ، نمک و فلفل را اضافه کنید و روی حرارت کم قراردهید. *پس از تبخیرشدن آب مرغ، بقیه کره و پنیر را به برنج اضافه کنید، پس از آب شدن کره و پنیر، زیر برنج را خاموش و با جعفری تزئین کنید. الهام کاربر فعال تعداد پست : 721 ۱۱:۳۳ ۱۳۹۵/۱/۴ سپاس شده 460 طرز تهیه #خوراک برنج نیمه با قارچآب برنج خیس شده را صاف و برنج را به مواد اضافه کنید و به مدت ۲دقیقه تفت دهید.سرکه را اضافه کنید، سپس آب مرغ، نمک و فلفل را اضافه کنید و روی حرارت کم قراردهید…مواد لازم برای ۴نفر: قارچ ۳۰۰ گرمآب مرغ 2پیمانهکره ۳قاشق غذاخوریپیاز خرد شده یک عدد سیر خرد شده ۲عدد آویشن خرد شده یک قاشق مرباخوریبرنج نیمه یک پیمانه پنیر پارمیسان رنده شده نصف پیمانه سرکه نصف پیمانهنمک، فلفل و جعفری خرد شده به میزان کافیطرز تهیه:2 قاشق غذاخوری کره را ذوب کنید و پیاز را در آن تفت دهید تا کمی طلایی شود. قارچ را اضافه کنید و به مدت ۱۵دقیقه با پیاز تفت دهید تا نرم شود. سیر و آویشن به مواد اضافه کنید و هم بزنید. * آب برنج خیس شده را صاف و برنج را به مواد اضافه کنید و به مدت ۲دقیقه تفت دهید. * سرکه را اضافه کنید، سپس آب مرغ، نمک و فلفل را اضافه کنید و روی حرارت کم قراردهید. *پس از تبخیرشدن آب مرغ، بقیه کره و پنیر را به برنج اضافه کنید، پس از آب شدن کره و پنیر، زیر برنج را خاموش و با جعفری تزئین کنید. الهام کاربر فعال تعداد پست : 721 ۱۱:۴۸ ۱۳۹۵/۱/۴ سپاس شده 460 کیک_ساندویچ_سوئدی مواد لازم یک بسته نان تست پنیر خامه ای آوکادو میگو خیار شوید ماهی قزل آلا دودی طرز تهیه می تونید از سالاد ماکارونی، سالاد الویه و یا سالاد مرغ برای تزئین استفاده کنید و برای تزئین لابه لا هم از هویج پخته و خیار و در صورت علاقه روی آن را با میگو تزئین کنید. برای درست کردن کیک کف ظرف مورد نظر رو سلفون بکشید به صورتی که مقداری از سلفون بیرون از ظرف باشد و بعد به ترتیب و بسته به سلیقه مواد رو درون آن بریزد و در آخر سلفون بیرون آمده را روی آن بکشید و در یخچال بگذارید تا خود را بگیرد. برای سرو سالاد سلفون روی مواد را بردارید و در ظرف مورد نظر برگردانید تا به صورت قالبی بیرون آید و به سلیقه خود و یا مثل عکس تزئین کنید.نوش جان الهام کاربر فعال تعداد پست : 721 ۱۱:۵۸ ۱۳۹۵/۱/۴ سپاس شده 460 رولت_پیازچه_و_شاهیمواد لازم: تخم مرغ 8 عدد آرد سفید 160 گرم پیازچه ریز خرد شده1 پیمانه شاهی خرد شده 1 پیمانه نمک 8/1 قاشق چایخوری آویشن 8/1 قاشق چایخوری گوجه گیلاسی جهت تزیین به میزان لازم فلفل سفید یا قرمز 4/1 قاشق چایخوری روغن مایع 4 قاشق سوپخوری کره70 گرم آرد نشاسته ذرت 3 قاشق سوپخوری بیکینگ پودر 3/1 قاشق چایخوریروش تهیه: 1. کره و روغن مایع را روی حرارت غیرمستقیم ذوب کنید و کنار بگذارید. سپس تخم مرغ ها را درون ظرفی بزنید تا یکدست شود. پیازچه و شاهی خرد شده را اضافه کنید و با مفتول دستی بزنید. سپس نمک، آویشن و فلفل را نیز اضافه کنید. 2. درصورت دلخواه برای سبز رنگ شدن می توانید از یک قطره رنگ سبز نیز استفاده کنید. در مرحله بعد مخلوط روغن و کره را بیفزایید و در آخر آرد سفید، آرد نشاسته ذرت و بیکینگ پودر را اضافه کنید؛ حال مخلوط را با مفتول دستی بزنید تا یکدست شود. سپس کف سینی رولت به ابعاد 60×40 را کاغذ روغنی بگذارید و چرب کنید. 3. مایه را درون سینی ریخته و در فر با دمای 220 درجه سانتی گراد به مدت 25 دقیقه بپزید. سپس روی یک کاغذ روغنی برگردانید. سریع رول کنید و بین حوله مرطوب قرار دهید؛ پس از خشک شدن کاغذ روغنی را جدا و رول کنید و بین آن گوجه گیلاسی قرار دهید. 4. من رول های شاهی و پیازچه را با استفاده از صفحات مخصوص رولت (ریلیف مت) تهیه کرده ام. این صفحات را می توانید از لوازم قنادی ها تهیه کنید که طرح های مختلفی دارد.نوش جان الهام کاربر فعال تعداد پست : 721 ۱۲:۰۰ ۱۳۹۵/۱/۴ سپاس شده 460 دستور غذای رولتیگوشت چرخ كرده ٥٠٠ گرم ١ عدد پياز درشت ٢ پيمانه ارد سوخاري تخم مرغ ٢ عدد هويج پخته ١ عدد فلفل و زردچوبه ١ ق س رب زعفران سيب زميني ١ عدد اب ليمو ٣ ق س گوشت چرخ كرده با پياز رنده ونمك و فلفل زردچوبه ماساژ بده تا چسبون بشه وكشدار بزار يخچال ١ ساعت استراحت كنه بعد سب زميني پخته له شده رو به گوشت اضافه ميكنيم رو پلاستيك پهن ميكنيم رو پلاستيك ارد سوخاري بريزين رو ارد بغلتونين پهن كنين تخم مرغاتو با هويج و جعفري زرشك ميزاريم وسطش رول ميكنيم توي روغن داغ سرخ ميكنيم بعد سس ميريزيم روش ميزاريم بپزه سسشم كه رب زعفران ابليمو ولي حديثه جون بعضيا وسطش به جاي تخم مرغ گردو ميزارن هويج تخم مرغتم بايد پخته باشه. نوش جان الهام کاربر فعال تعداد پست : 721 ۱۲:۰۱ ۱۳۹۵/۱/۴ سپاس شده 460 ساندویچ رنگینون تست رو ازقطر برش میزنیم ۴ ق غ کره يا سس مايونز۲ عدد هویج پخته و رنده شده۱عدد چغندر پخته و رنده شده۱-۲ عدد سیب زمینی پخته و له شده۱ عدد تخم مرغ آبپز رنده شدهنمک و فلفلسس خردل کره رو با سس خردل و نمک و فلفل خوب مخلوط کنیم و ۴ قسمت کنیم .هرکدوم از هویج ، چغندر، تخم مرغ و سیب زمینی رو جداگانه با یک قسمت از کره مخلوط می کنیم.می تونیم به قسمت سیب زمینی سبزی خورذد شده اضافه کنیم.روی ورقه نان ۱/۴ مخلوط هویج بعد ۱/۴ مخوط تخم مرغ ۱/۴ مخلوط چغندر و ۱/۴ مخلوط سیب زمینی می مالیم.۳۰ دقیقه تا ۱ ساعت در یخچال میذاریم تا کره سفت شه.نوش جان الهام کاربر فعال تعداد پست : 721 ۱۲:۱۱ ۱۳۹۵/۱/۴ سپاس شده 460 #رولت مرغ در فویلسینه مرغ رو بکوبیدپیاز نگینز رو سرخ کنید نمک و فلفل و کمی زردچوبه بزنید و اسفناج خرد شده اضافه کنید و به این مواد پنیر خامه ای و پنیر پیتزا اضافه کنید و فلفل پاپریکا هم اضافه کنید این مایه رو روی سینه مرغ بمالید و کلم بروکلی خرد شده تفت داده شده رو روی اون بریزید و مرغ رو لوله کنید و در فویل بپیچید 1 ساعت داخل یخچال بذارید و بعد در آرد میزنیم و در زرده تخم مرغ زده شده مخلوط با نمک وفلفل میزنیم و در پودر سوخاری میزنیم و سرخ میکنیم. الهام کاربر فعال تعداد پست : 721 ۱۲:۱۲ ۱۳۹۵/۱/۴ سپاس شده 460 پیراشکی مرغ مواد لازمتخم مرغ ۱ عددشیر ۱ پیمانهروغن ۱/۲ پیمانهخمیرمایه ۱ قاشق سوپ خورینمک ۱ قاشق چایخوریشکر ۱ قاشق چایخوریارد ۳ پیمانهمواد میانی: سینه مرغ ۱/۲ عددگوجه فرنگی ۱ عددفلفل دلمه ای ۱ عددنمک و فلفل به مقدار لازمپودرسیر به مقدار لازمکنجد برای تزئین به مقدار لازمطرز تهیه۱- شیر رو کمی گرم کنید و شکر رو در شیر حل کنید.مایه ی خمیرو بهش اضافه کنید و بذارید تا عمل بیاد.دقت کنیدد شیرتون گرم باشه تا حدی که دستتون رو نسوزونه.۲- روغن و سفیده ی تخم مرغ و مایه ی خمیر عمل اومده رو باهم خوب مخلوط کرده۳- و ارد رو بتدریج بهش اضافه کنید.تا زمانیکه به دستتون نچسبه.ممکنه همه ی ارد لازم نباشه,پس بتدریج اضافه میکنین.۴- خمیررو خوب ورز میدین به مدت ده دقیقه یااینکه چندبار بکوبین روی میز کارتون.۵- خوب روشو بپوشونین و بذارین یه جای گرم و نرم بمدت حداقل یکساعت استراحت میدیم تا خمیر ور بیاد.۶- تواین فاصله مواد میانی رو اماده میکنیم.سینه ی مرغ رو خلال برش زده ...گوجه و فلفل دلمه ای رو هم خرد میکنیم. ۷- توی ماهیتابه کمی کره میریزیم و سینه ی مرغ رو بهش اضافه میکنیم.و تفت میدیم .نمک و فلفل و پودر سیر میزنیم.۸- سینه ی مرغ خیلی زود میپزه گوجه و فلفل رو بهش اضافه میکنیم.در ماهیتابه رو میذارم تا بپزه و ابش کشیده شه.۹- مواد میانی رو میریزیم توی ظرف تا سرد بشه.۱۰- خمیرمون خوب ور اومده پفش رو میخوابونیم ,ویه گلوله ازش برمیداریم و به شکل بیضی باز میکنیم.چندتا برش میزنیم۱۱- از مواد میذاریم لایه خمیر و میپیچیم۱۲- زرده تخم مرغ میمایم و کنجد میپاشیم۱۳- توی فر گرم شده با دمای 180 درجه تا زمانی که روشون طلاییش بشه میذاریم.تقریبا بیست دقیقه زمان میخواهد...نوش جان الهام کاربر فعال تعداد پست : 721 ۱۲:۱۴ ۱۳۹۵/۱/۴ سپاس شده 460 رولت پنجره اى يوفكاموادلازم گوشت يا مرغ چرخ شده سيصد گرم پياز داغ بسيار ريز دو سوم پيمانهخمير يوفكا سايز مربع كوچكپنير پيتزارنگى ورقه اىكنجد سفيد و مشكى به دلخواهزيره سبز يك پينچآويشن يك پينچزردچوبه يك ق م خجوز هندي يك قاشق چ خ رب گوجه دو ق س خ پرنمك و فلفل كمىطرز تهيهگوشت رو با پياز داغ و تمام ادويه و رب گوجه بغير از كنجد و پنير پيتزاخوب سرخ ميكنيد تا آبي نداشته باشه خمير يوفكايي كه تو يخچال باشه و تاريخ تازه تري داره بخريد از فريزر نباشه دونه دونه دربياريد و تو نايلون باشه چون زود خشك ميشه مايه گوشت رو بند انكشتي بذاريد تو خمير و لوله كنيد و و ميتونيد رديف اول رو سه يا چهار تا لوله بذاريد و به ترتيب طبقه بعدى يك لوله كمتر و همينطورى تا انتها دست ا كمي مرطوب باشه خمير كمتر خشك ميش در آخر كل خمير لوله شده رو ميتونيد با سه يا چهار لايه خمير مثلثى شكل كاور كنيد و بعد به دلخواه روشو زرده تخم مرغ بمالين و كنجد بريزيد روشيا پنير ورقه اي بذاريد و آروم بذاريد تو پيركس يا ماهيتابه اي كه كمي چرب باشه در داشته باشه و بمدت يك ربع تا بيست دقيقه تو دماي دويست درجه روي شعله مستقيم نباشه طبقه وسط فر باشه،در آوردين كمي كه خنك شد آروم با چاقو هر دفعه خيس ميكنيد و برش ميدهيد و در ظرف مخصوص ميچينيد و سرو ميكنيدميتونيد چندين پنجره درست با كنجد يا پنير پيتزا به دلخواه درست كنيد ،و يا روشو با هرچي دوست داريد تزئين كنيد .نوش جان الهام کاربر فعال تعداد پست : 721 ۱۲:۱۷ ۱۳۹۵/۱/۴ سپاس شده 460 خاگینه قالبی مواد لازم برای 10 عدد :🐥آرد 4 ق غ سر پر🐥تخم مرغ 3 عدد🐥بگین پودر 1 ق چ🐥ماست سفت 1 یا 2 ق غ🐥روغن مایع 1/4 پیمانه🐥زعفران برای خاگینه زرد به مقدار لازم🐥پودر دارچین،هل،پودر گل سرخ و گردو خرد شده به مقدار لازم برای خاگینه قهوه ای 🐥پوره اسفناج و 3 ق غ گلاب و 1 ق چ پودر هل برای خاگینه سبز به مقدار لازم مواد لازم شربت: شکر 1.5 لیوان ، آب 3/4 لیوان ،گلاب 1/4 لیوانتمامی مواد را مخلوط کرده و در قالب های سیلیکونی چرب شده میریزیم و در فر به حرارت 170 درجه به مدت 30 یا 40 دقیقه (بسته به اندازه قالب) میپزیم.بعد از سرد شدن خاگینه ها شربت نسبتا داغ را روی آن ها میریزیم تا چند ساعت داخل شربت بمانند.👈نکته:☆اسفناج را با گلاب پوره کنید راحتتر پوره میشود.☆چون پوره اسفناج آبکی هست باعث رقیق شدن مواد میشود 1 ق غ سر خالی آرد بیشتر بزنید.☆برای اینکه خاگینه ها شربت را به خود جذب کنند با خلال دندان سوراخ سوراخ کنید.☆من برای شربت به جای آب شیر استفاده کردم و به ازای 1 فنجان از شکر یک قوطی شیر عسل زدم.☆اگر میخواهید سایز خاگینه ها بزرگ باشه قالب را با مواد پر کنید.☆من خاگینه ها را یه سر در شربت جوشاندم و شب تا صبح داخل شربت گذاشتم بمونن.نوش جان الهام کاربر فعال تعداد پست : 721 ۱۲:۱۹ ۱۳۹۵/۱/۴ سپاس شده 460 کیک گوشتمواد اولیه :نمک و فلفل سیاه به میزان لازمادویه به میزان لازمبکینگ پودر 1 قروغن 1/2 لیوانماست 1 لیوانآرد 1.5 لیوانتخم مرغ 4 عددپیاز (متوسط) 1 عددگوشت چرخ کرده 300 گرمرب گوجه فرنگی 2 ق غقارچ 3 عدد4پختن مواد میانی کیک:پیاز را تفت می دهیم تا سبک و به سمت طلایی شدن برود و گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و تفت می دهیم. قارچ اسلایس شده را در گوشه ای از تابه اضافه می کنیم و کمی تفت داده و در نهایت رب و ادویه و نمک و فلفل را می زنیم. ته لیوان آب اضافه کرده و اجازه می دهیم آب مواد کشیده شود. مواد کیک:تخم مرغ ها را با همزن برقی بزنید تا یکدست و حباب دار شود.ماست و روغن(نصف لیوان) و نمک و فلفل را اضافه کرده و با همزن مجددا می زنیم تا یکدست شود. بکینگ پودر را با آرد مخلوط کرده و دوبار الک می کنیم و به مواد اضافه می کنیم. قالب 20 سانت را آماده کرده و دیواره های آن را چرب می کنیم. نصف مایه کیک را داخل قالب ریخته و مواد میانی کیک را که از قبل آماده کرده ایم به عنوان لایه وسط می ریزیم. سعی کنید به دیواره قالب نریزید. سپس باقی مایه کیک را روی آن ریخته و در فری که 10 دقیقه گرم کرده ایم با شعله 180 درجه سانتی گراد و به مدت 50 دقیقه در طبقه وسط قرار می دهید.نوش جان الهام کاربر فعال تعداد پست : 721 ۱۲:۳۵ ۱۳۹۵/۱/۵ سپاس شده 460 کتلت_عدس و زیره مواد لازمگوشت چرخ کرده 150 گرمبلغور گندم پخته و عدس پختهاز هر کدام یک پیمانهآرد سوخاری دو قاشق غذاخوریپیاز دو عددسیر چهار حبهزیره یک قاشق سوپ خورینمک و فلفل و روغن به میزان لازمطرز تهیه کتلت عدس و زیره :*. بلغور گندم را دو ساعت خیس کرده سپس با مقداری آب پخته و آبکش کنید. *. آن را با گوشت چرخ کرده، عدس پخته، پیاز رنده و سیر خردشده مخلوط کرده و ورز دهید. *. نمک، فلفل، زیره و آرد سوخاری را اضافه کرده و مخلوط کنید. *. (می توانید عدس را به صورت پوره یا به همان شکل استفاده کنید.) *. از مواد به اندازه گردو برداشته، گرد کرده و در مقداری روغن سرخ کنید. *. سپس با سیب زمینی خلال و سرخ شده سرو کنید.نکته :*. این کتلت را با سس هم می توانید سرو کنید در این صورت دو عدد گوجه فرنگی رنده شده و یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را با کره تفت داده و روی کتلت بریزید.خواص زیره:زیره سیاه حاوی تانن ، موم ، مواد رزینی ، یک روغن ثابت سبزرنگ ، موسیلاژ، مواد قندی ، مواد ازته و اسانس که شامل دی هیدروکاروئول ، نوعی ترپن به نام کارون و دونوع ستن می باشد.قسمت مورد استفاده داروی زیره سیاه میوه آن است که در تیره ماه سال دوم باقطع کامل گیاه صورت می گیرد و می گذارند تا برسد. الهام کاربر فعال تعداد پست : 721 ۱۲:۳۷ ۱۳۹۵/۱/۵ سپاس شده 460 كرپ ترخون يا ريحون با مرغ مواد لازمسينه مرغ دوتختهبادمجان يك عددفلفل قرمز ياگوجه فرنگي يكعددپياز دو عددروغن سه ق س خنمك به اندازهبراي كرپآرد يك پيمانهشير يك پيمانهتخم مرغ يك عددپكينك پودر ي ق م خنمك يك قاشق چ خروغن يك قاشق س خترخون يا ريحون دو ق س ختره يك دستهبرگ كرفس يك ق س خو كمي براي تزئينطرز تهيهپياز رو بلند خلال كنيد در روغن تف دهيد ونرم كنيد ومرغ رو بلند برش بزنيدتوجهوروي پيازه بذاريد كشيده وبلنددر ماهيتابه رو بذاريد تا سينه مرغ كج نشه بعد از پنج دقيقه با پياز تف بديد حالا بادمجان كه با پوست خلال شده رو به مرغ اضافه كنيد و تف بديد تا پخته بشه ونمك بزنيد كنارتاسردبشه،حالا ترخون يا ريحون رو با آرد شيرتخم مرغ نمك پكينگ پودروترخون وكرفس روغن تو ميكسربريزيدوخوب مخلوط كنيدوماهيتابه كوچك روچرب كنيد و يك ملاقه بريزيدو يك دقيقه بعدبرگردونين كرپ رو پنج تا كرپ ميدهحالااز وسط كرپ رو نصف كنيد كه ده تا ميشهتره روتومايكرويك دقيقه ياتو اب جوش نرم كنيدمرغ وبادمجان يا فلفل دلمه اي يا گوجه وسطش بذاريدقيفش كنيد وباتره دورشو بپيچيد.اين فرمول توهيچ سايت وكتابي نيست First 1 2 3 4 Last برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت ثبت نام کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛ (Log In) کنید. « موضوع قبل زیربخش موضوع بعد » طرز تهیه حلیم بادمجان و غذاهای بادمجانی آشپزی غذاهای محلی آخرین پست های این تالار انواع پیتزا و طرز تهیه غذاهای متونع | آشپزی متنوع آش و سوپ طرز تهیه انواع خوروش طرز تهیه حلیم بادمجان و غذاهای بادمجانی نان های محلی | نان های خانگی غذا با ماهی انواع فینگرفود انواع سس غذاهای محلی آخرین پست های این بخش معرفی مغازه لوازم قنادی در تهران معرفی شیرینی فروشی های معروف تهران دستور انواع دسر طراحی کیک در اینترنت سفارش کیکهای زیبا انواع کیک دیزاین و دکوراتیو کردن کافه انواع پیتزا و طرز تهیه غذاهای متونع | آشپزی متنوع دستور حلواهای مختلف