غذاهای آلمانی First 1 Last noshin n کاربر فعال تعداد پست : 719 ۰۸:۵۹ ۱۳۹۱/۷/۱۰ سپاس شده 19 به این غذا آلمانیها Auflauf سیب زمینی میگند .غذایی که آلمانیها بی نهایت دوست دارند ...چون سیب زمینی دارهمواده لازم :سیب زمین نیم پخت و حلقه شده ، به مقدار لازمسس سفید ، پنیر پیتزا ، نمک ، فلفل ، مقداری جوز هندیسیب زمینی ها رو درون ظرف مورد نظر یک ردیف چیده و مقداری سس را روی آنها میریزیم ، دوباره این کار را تکرار میکنیم ، و در خاتمه مقداری پنیر پیتزا روی مواد میریزیم .به مدت ۲۰ تا ۳۵ دقیقه ظرف را درون فر با حرارت ۱۸۰ درجه قرار میدهمبرای سس سفید من مقداری کره را آب کردم و ۲ قاشق ارد اضافه کرده و کم کم شیر و خامه را به مقداره مساوی ریخته . در خاتمه کمی پنیر پیتزا نیز اضافه میکنم .نمک ، فلفل و ادویه رو فراموش نکنید .نوش جان کاربر زیر از این پست مفید تشکر کرده است. parisan parvar noshin n کاربر فعال تعداد پست : 719 ۰۸:۵۹ ۱۳۹۱/۷/۱۰ سپاس شده 19 یکی دیگه از غذاهای مورد علاقه آلمانیها Fricassee نامیده میشه که طرفداران زیادی دارهاین غذا به رنگها و روشهای مختلف طبخ میشه ..ولی مواد اصلی تشکیل دهنده اون عبارتند ازارد ۳ قاشق غذا خوریکره ۸۰ گرمهویج حلقه شده به مقدار لازمگوشت سنیه مرغ ، ۲ تکه ، خرد شدهآب مرغ به مقدار لازمشیر ۱ استکانخامه ۱ استکانمارچوبه و قارچ کنسروی ، به مقدار لازمنمک ، فلفل سفید ، جوز هندیکبر پخته شده یا کنسروی به مقدار لازم ، در صورت در دسترس نبودن ، از میتونید ازنخود فرنگی استفاده کنیدسینه مرغ را همراه با هویجها تفت داده و آنها را کنار بگذارید ، سپس کره را با مقداری روغن آب کرده ، و ارد را اضافه میکنید و کمی تفت میدهمادویه و نمک را اضافه کرده ، و در ابتدا خامه و شیر را اضافه میکنید و کم کم آب مرغ را اضافه میکنیم ، در حدی که سس رقیقی به دست ایدسپس مرغ و قارچ را اضافه میکنیم ، و در حرارت کم میگذریم تا بپزد ، دقت کنید که مدام هم بزنیددر خاتمه قارچها و مارچوبه خرد شده و نخود فرنگیها را اضافه میکنیماین غذا را میتونید با برنج و یا نان هم میل کنیددوستان گیاه خوار عزیز هم میتونند ، از گوشت این غذا صرف نظر کنندنوش جان کاربر زیر از این پست مفید تشکر کرده است. parisan parvar noshin n کاربر فعال تعداد پست : 719 ۰۹:۰۰ ۱۳۹۱/۷/۱۰ سپاس شده 19 دلمه غذای شناخته شده هست که ملیتهای مختلف با رسپتهای گوناگون ، اونو درست میکننددر آلمان این نوع دلمه به اسم Kohlrouladen شناخته شده میباشد ، که به همان معنای کلم پیچیده شده استالبته من دلمها رو به روش ایرانی پر کردم، ولی روش آلمانی اون تنها با گوشت چرخ کرده هست و اما مواد لازم ، مقادیر این غذا بسته به میل خودتان میباشد ، شما میتونید هر کدام از این مواد را کم یا زیاد کنیدمقداری برگ کلملپه نیم پز شدهگوشت چرخی گوسفند یا گاوبرنج نیم پز شدهسبزی دلمه شامل تلخون و ریحونرب گوجهادویه دلخواه ، که من از زیره ، تخم گیشنیز ، زردچوبه و نمک و فلفل استفاده کردمابتدا برگها را با دقت جدا کرده و قسمت ساقه برگ را که سفترو سفید میباشد با چاقو ببرید سپس همراه با آب و نمک و ۱ قاشق سرکه بگذارد تا بپزدبرگها باید بعد از پخت ، نرم شوند و حالت شکنندگی را از دست بدهند ، برگم کلم به مدت پخت نسبتا زیادی احتیاج داردلپه و برنج را با هم گذاشته تا نیم پز شود ، و بعد از خنک شدن با گوشت و سبزیجات مخلوط میکنیم ، در این قسمت میتوانید ادویه را نیز اضافه کنیدو همینطور کمی از ادویه را میتوانید داخل سس این غذا کنار بگذاریداز مواد داخل برگهای پخته شده ریخته و شروع به پیچیده ان میکنید ، بهتر از از قسمت ساقه شروع کنیدداخل ظرفی ، مقداری روغن ریخته و رب گوجه را کمی تفت داده و آب اضافه کرده ، و دلمه ها بعد از جوش آمدن آب داخل ظرف با دقت قرار دهیدمقدار آب باید تقریبا تا روی دلمها را گرفته باشد . حرارت گاز را کم کرده تا شکل دلمها به هم نخورددلمه های که میبینید بسیار کوچیک بود و مدت ۳۰ دقیقه به پخت احتیاج داشتنوش جان کاربر زیر از این پست مفید تشکر کرده است. parisan parvar noshin n کاربر فعال تعداد پست : 719 ۰۹:۰۱ ۱۳۹۱/۷/۱۰ سپاس شده 19 یکی از غذاهای آلمانی که بیشتر تو فصل اکتبر دیده میشه Knodel هستاین غذا بیشتر در استان بایرن دیده میشه ، ولی به تازگی در تمام آلمان میتونید این گلولهای نانی رو ببینیدغذای که اینجا میبینید مناسب حال دوستاران گیاه خوار هستکنودل رابه روشهای مختلف درست میکنند ، و این یکی از روشهای طرز تهیه هستداخل این گلولهای نانی میتونید از گوشتهای دودی شده نیز استفاده کنیدو اما مواد لازم و طرز تهیهکنودل با سس قارچنان Brotchen تا ۵ عدد ، میتونید از نان باگت هم استفاده کنیدشیر ۲۵۰ میلجعفری خرد شده ۴ تا ۵ قاشق غذا خوریپیاز ۱ عددمقداری کره برای تفت دادنتخم مرغ ۱ عدد + ۱ عدد زردهنمک ، فلفل ، جز هندینانها را خرد کرده و شیر گرم را روی نانها بریزید حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بگذارد تا نرم شودکره را داخل ماهی تابه انداخته و ۱ عدد پیاز را خرد کرده و همراه جعفری تفت داده سپس این مواد را همراه با بقیه مواد مخلوط کرده ، خوب هم میزنیم تا حالت چسبندگی پیدا کندکنار دست خود ظرف آبی قرار دهید و مرتب دست خود را خیس کنید و از مواد گلوله های تهیه کرده و داخل آب جوش انداختهحرارت زیر ظرف را بد از جوش آمدن کم کنید تا کنودلها خراب نشوندبه مدت ۲۰ دقیقه بگذارد تا کنودلها بپزدسس قارچبرای این سس ابتدا ۲ قاشق ارد را در کره تفت میدهم ، حدود ۱ استکان آب مرغ اضافه کرده و ۱ استکان خامهجداگانه ۱ عدد پیاز را خرد کرده همراه با مقداری قارچ تفت میدهم و به مواد قبلی اضافه کرده و بد از کمی تفت دادن ، غذا را سرو میکنیمنوش جان کاربر زیر از این پست مفید تشکر کرده است. parisan parvar noshin n کاربر فعال تعداد پست : 719 ۰۹:۰۲ ۱۳۹۱/۷/۱۰ سپاس شده 19 من عاشق غذاهای خمیری هستم ، یکی از غذاهای که تو آلمان زیادطرفدار داره ، انواع Quiche هستکه بنا به سلیقه خودتون میتونید از سبزیجات یا انواع کالباس یا تکهای پخته گوشت استفاده کنیدمواد لازم برای خمیرارد ۲۵۰ گرمکره ۱۲۰ گرمکمی نمکتخم مرغ ۱ عددتمام مواد رو مخلوط کنید و خوب ورز بدهید تا یک دست شود و به مدت ۳۰ دقیقه به خمیر استراحت دهیدمواد لازم برای داخل خمیرآنچه را که مایل هستید انتخواب کنیدمن در اینجا از کالباس ، فلفل دلمه ، قارچ ، و پیاز استفاده کردمنمک ، فلفل ، پودر جز هندیپنیر پیتزا ، به مقدار لازمتخم مرغ ۳ عددخامه ۲۰۰ ملشیر ۲۰۰ ملالبته شما میتونید از کرم فرش هم استفاده کنید که به نسبت از مواد دیگه کم میکنید و کرم فرش اضافه میکنیدمواد اگر احتیاج به سرخ کردن داشته باشد ابتدا سرخ میکنیم ، ولی اگر مثل مواد من احتیاج نداشته باشد فقط خرد کنیدظرف مورد نظر رو انتخاب کنید ، و خمیر را پهن کرده و داخل ظرف قرار داده و اضافات آنرا ببرید مواد خشک را داخل خمیر ریخته وبقیه مواد را به غیر از پنیر مخلوط کرده و خوب هم بزنید ، ابتدا کمی پنیر ریخته و موادشیری مخلوط شده را بریزیدو سپس باقی پنیر را در تمام نقاط خوب بریزیدسپس به مدت ۳۵ تا ۴۵ دقیقه و با حرارت ۱۹۰ درجه داخل فر قرار دهیدالبته من در اینجا تمام مواد رو نصف کردم ، تا بتونم یک Quiche کوچیک درست کنمنوش جان noshin n کاربر فعال تعداد پست : 719 ۰۹:۰۷ ۱۳۹۱/۷/۱۰ سپاس شده 19 این هم یک غذای پر طرفدار واسه همه :))شنیسل مرغ با سیب زمینی که این مدل سیب زمینی رو تو آلمان با نام Bratkartoffel میشناسندکه در واقع به معنی سیب زمینی سرخ شده هست و آلمانی ها به این کنار غذا خیلی علاقه دارنداین مدل سیب زمینی رو به روشهای مختلف تهیه میکنندبعضیها سیبزمینی رو به صورت حلقه کرده و به صورت خام و با حرارت کم سرخش میکنندبعضیها ، مثل من نیم پز میکنند و بعد از آبکش کردن سرخش میکندو اما این مدل سیبزمینی یا به تنهای یا با پیاز که در آخر اضافه میشه و یا با تیکهای ریز گوشت دودی تفت داده میشهشنیسل مرغ رو هم مثل میگوهای سوخاری که قبلا گفته بودم با خورده های کرنفلکس سرخ کردمامتحان کنید ، ترکیب خوبی میشه :)نوش جان noshin n کاربر فعال تعداد پست : 719 ۰۹:۰۸ ۱۳۹۱/۷/۱۰ سپاس شده 19 روشهای مختلفی واسه درست کردن لازانیا هست ....از اونجایی که من همیشه وقتم کمه و میخوام همه چیز رو زود درست کنم ، لازانیا رو به این روش درست میکنممواده لازم :لازانیا به مقدار لازمگوشت چرخ کرده ۱۵۰ گفلفل دلمه ای ، قارچ ، به میزانه دلخواهپیاز ۱ عددسیر ۲ حبهنمک ، فلفل ، آویشن ، زرد چوبهپنیر پیتزارب گوجه ۲ قاشقخامه ۱ آاستکان ، شیر ۱ لیوانپیاز را سرخ کرده ، گوشت و باقی مواد را اضافه کرده ، و در آخر خامه و شیر را اضافه میکنیم ، همراه با مقداری آب ،مورده قابل توجه در این لازانیا این است که برگه لازانیا جدا گانه پخته نمیشود ، به همین دلیل مواده گوشتی باید پر آب ولی جا افتاده باشد .مقداره غلظته مواد بستگی به ظرفه شما دارد ،ظرفه مورده نظرتان را انتخاب کرده و یک لایه لازانیا خشک چیده ، و مواد گوشتی را با کفگیرروی ان میریزیم ، با مقداری پنیر ...این کار را تکرار میکنیم و در خاتمه آب مواد که باقی مانده روی خمیرلازانیا ریخته *دقت داشته باشد که آب مواد باید تا حدی باشد که برگها را بپوشاند *در خاتمه پنیر فراوان ریخته ، درون فر به مدته ۴۵ دقیقه با حرارته ۱۸۰ c قرار میدهم .بهتر است با چنگال لازانیا را تست کنید ، اگر سفت بود هنوز احتیاج به پخت دارد ، ولی اگر نرم بود ، کافیست .نوش جان کاربر زیر از این پست مفید تشکر کرده است. parisan parvar noshin n کاربر فعال تعداد پست : 719 ۰۹:۰۹ ۱۳۹۱/۷/۱۰ سپاس شده 19 یکی از غذاهای شناخته شده آلمان که خیلی هم طرفدار داره * Labskaus * نامیده میشهباید بگم که این غذا از دیده ما ایرانیها یک غذای ساده و مجردی هست ، ولی واسه آلمانیها .......در اصل این غذا با لبو پخته سرو میشود ، ولی از اونجایی که تو منزل ما با این رسپت موافق نیستن ، من از گذاشتنش صرفه نظرکردم .خیلی از دوستانی که گوشت نمیخورند ، میتونند یک قسمته این غذا رو حذف کرده و بعد نوش جان کنند .مواد لازم :پوره سیب زمینی ۳ لیوانپیاز ۱ عددنمک ، فلفل ، زرد چوبهتخم مرغ به تعداد نفراتخیار شور ، گوجه ، از هر کدام ۱ استکانکرند بیف یا گوشت پخته گاو که کاملا له شده باشد ۲ استکانپیاز را به ریز خرد کرده و تفت میدهم گوشت را همراه با خیار شور و گوجه خرد شده اضافه کرده ...کمی تفت میدیم .پوره را اضافه میکنیمگ و مخلوط را خوب هم میزنیم ...هنگام سرو کردن به تعداد نفرات ۱ تخم مرغ نیمروکرده .این غذا ۳۵۰ kcal ، و ۱۸ گ چربی داردنوش جان کاربر زیر از این پست مفید تشکر کرده است. parisan parvar مریم آزاد کاربر فعال تعداد پست : 269 ۱۲:۰۵ ۱۳۹۱/۱۱/۸ سپاس شده 6 دوستان خیلی خوب بود این غذاهای آلمانیمخصوصا سیب زمینی ( اولین غذا ) parisan parvar کاربر فعال تعداد پست : 152 ۱۱:۳۵ ۱۳۹۳/۷/۲۹ سپاس شده 275 وای من عاشق آلمان و متعلقاتشم ! چقدر عالیه که دستور می ذاری ادامه بده parisan parvar کاربر فعال تعداد پست : 152 ۱۱:۳۶ ۱۳۹۳/۷/۲۹ سپاس شده 275 نان Brotchen از کجا باید بگیریم ؟میشه اون موادی که خیلی آشنا نیست رو بگی از کجا باید بخریم ؟ هستینا کاربر جدید تعداد پست : 3 ۱۹:۰۰ ۱۳۹۳/۱۲/۱۵ سپاس شده 0 من عاشق غذاهای آلمانی هستم.مزشون همیشه یه جوریه که لذت بخشه.اینجا غذاهای خوبی گذاشته همراه با عکس : غذای آلمانی First 1 Last برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت ثبت نام کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛ (Log In) کنید. « موضوع قبل زیربخش موضوع بعد » ترکیه غذاهای ملل چغرتمه بادکوبهای | بادکوبه آخرین پست های این تالار ترکیه سوپ عدس مجارستانی شپردزپای | غذای انگلیسی چغرتمه بادکوبهای | بادکوبه غذاهای لبنانی غذاهای آلمانی غذاهای ترکی پیتزا غذاهای ایتالیایی غذاهای یونانی آخرین پست های این بخش معرفی سایتهای گردشگری ترکیه سوپ عدس مجارستانی غذاهای کاشانی معرفی کافی شاپ های خوب در تهران شپردزپای | غذای انگلیسی چغرتمه بادکوبهای | بادکوبه دستور غذاهای اصفهانی غذاهای گیلکی غذاهای لبنانی