طرز تهیه حلیم بادمجان و غذاهای بادمجانی First 1 Last الهام کاربر فعال تعداد پست : 721 ۲۱:۱۹ ۱۳۹۴/۱۲/۲۵ سپاس شده 460 حلیم بادمجان با برنجمواد اولیه :برای 5 نفرگوشت 300گرم (قلوه گاه یا راسته گوسفندی)لپه 50گرمبرنج 100گرمبادمجان 300گرمپیاز 3عددكشك 300گرمگردو 5عددنعنا 2قاشق غذاخوری (خشك)نمك به میزان لازمفلفل به میزان لازمزردچوبه به میزان لازمزعفران 1قاشق غذاخوری (آبكرده و غلیظ)برگ بو 3عددطرز تهیه :ابتدا 1عدد پیاز را پوست كنده و رنده كنید و در روغن تفت دهید تا طلایی شود سپس كمی زردچوبه به آن افزوده و كمی تفت دهید.گوشت را شسته و خرد كنید و به پیاز اضافه كنید و تفت دهید تا رنگ آن برگردد.سپس برگ بو را شسته و به آن اضافه كنید و مقداری آب جوش ریخته و اجازه دهید گوشت بپزد.لپه را شسته و 2بار بجوشانید و آب آن را خالی كرده و بار آخر مقداری نمك و روغن به آن افزوده و اجازه دهید بپزد.برنج را شسته و در اواخر پخت لپه به آن اضافه كنید تا برنج هم بپزد.بادمجان ها پوست بگیرید و كبابی كنید یا درون روغن سرخ کنید سپس با چنگال له کرده و کنار بگذارید.کشک را در مقداری آب حل کنید سپس درون قابلمه برنج و لپه پخته شده بریزید و خوب مخلوط کنید سپس گوشت پخته را ریش ریش کنید و به همراه بادمجان های له شده و گردوهای خرد شده و زعفران اضافه نمائید و روی حرارت متوسط مدام هم بزنید تا مواد ترکیب شوند و حلیم بادمجان جا بیفتد.نعنا را درون مقداری روغن 2 دقیقه تفت دهید ، 2 پیاز دیگر را نیز خلالی ریز کرده و در روغن سرخ کنید.حلیم بادمجان جا افتاده را درون ظرف بکشید و روی آن کشک بریزید سپس با نعنا داغ ، پیاز داغ و گردو تزئین كرده و سرو نمائید.نكات:1) در صورتی که میخواهید بادمجان ها را سرخ کنید باید پس از پوست گرفتن نمک بزنید و 15 دقیقه صبر کنید تا اب اضافی بادمجان خارج شود و روغن کمتری برای سرخ کردن مصرف شود.2)میتوانید برنج را جداگانه به مرحله آبكشی برسانید و بعد به لپه پخته شده اضافه كنید.3)بعد از پخت گوشت برگ بو و پیاز را از آن جدا كرده و چند قاشق آب باقی مانده گوشت را از صافی رد كرده و به مواد اضافه كنید.4)بهتر است كشك را 20 دقیقه جوشانده و بعد مصرف كنید. الهام کاربر فعال تعداد پست : 721 ۱۲:۱۳ ۱۳۹۵/۱/۴ سپاس شده 460 بادمجان شکم پرمـواد لازم برای 4 نفر: بادمجان 6 عددگوشت چرخکرده 300 گرمبرنج 3/1 لیوان روغن کانولا 2 قاشق غذاخو ریپیاز خردشده 1 لیوان گوجهفرنگی 2 لیوان لیموترش 1 عدد جعفری خردشده 1 لیوان نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم طـرز تـهـیـه:* برای شروع، بادمجانها را داخلشان را خالی کنید.* در تابهای پیازها را در روغن تفت دهید تا طلایی شوند.* آنگاه گوشت، نمک و فلفل سیاه، گوجهفرنگیهای خردشده و جعفری را اضافه کنید.* برنج را نیز بعد از شستشو به مدت 10 دقیقه حرارت داده و پس از آبکش کردن به محتویات گوشت بیفزایید.* حالا بادمجانها را با مخلوط آماده شده پر کنید و در داخل یک قابلمه بچینید.* علاوه بر بادمجانها یک لیوان آب و آبلیمو را نیز اضافه کنید و اجازه دهید تا به مدت 40 تا 50 دقیقه تمامی محتویات در کنار هم پخته شوند.نوش جان الهام کاربر فعال تعداد پست : 721 ۲۲:۵۵ ۱۳۹۵/۱/۷ سپاس شده 460 غذا_بادمجان_پلوبادمجان پلو مواد لازمگوشت ۳۰۰ گرمزعفران ساییده شده ۱ قاشق غذاخوریپودر زنجبیل ۱ قاشق مربا خوریدارچین ۱ قاشق مربا خوریپودر گل سرخ ۱ قاشق غذاخوریپیاز ۱ عددبرنج ۲ پیمانهبادمجان ۲ عددرب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپ خورینمک به مقدار لازمروغن به مقدار لازمطرز تهیه۱- ابتدا بادمجانها را به صورت مربعی خرد كنید و آنها را شسته و كمی نمك بزنید و فرصت دهید تا كاملا خشك شود.با این كار تلخاب بادمجان گرفته میشود و موقع سرخ شدن روغن كمتری هم میگیرد.سپس آنها را نیمه سرخ كنید .۲- گوشت را هم جداگانه با مواد دلخواهتان مثل برگ بو ، هویج ،فلفل دلمه ای، پوست پرتقال و...آبپز كنید و اجازه دهید آب آن كاملا گرفته شود.۳- در ظرفی مناسب مقداری روغن داغ كنید و پیازهای نگینی شده را در آن ریخته و خوب تفت دهید تا طلایی شود سپس ادویه ها و رب را اضافه كرده و خوب تفت دهید تا عطر آنها به مشام برسد.۴- سپس بادمجانهای سرخ كرده و گوشتهای پخته شده را به آن اضافه كرده و با زعفران مخلوط كنید و زیر شعله را خاموش كنید.۵- حالا در ظرفی مناسب برنج را با نمك و كمی روغن به مرحله آبكش برسانیدو از مواد به صورت لا به لا استفاده كنید. سایر نکاتاگر از زعفران بیشتری استفاده كنید غذای شما خوشمزه تر میشوداگر دوست دارید غذایتان كمی ترش شود به آن كمی گرد غوره بزنید. الهام کاربر فعال تعداد پست : 721 ۱۶:۰۲ ۱۳۹۵/۱/۸ سپاس شده 460 خوروشت بادمجان پیاز متوسط ۱ عدد آب انار ۲ پیمانه دانه انار 1 پیمانه گوشت مرغ ۴۰۰ گرم بادمجان قلمی ۳ عدد روغن ۲ ق س خورش انار و بادمجانروش تهیه: 1- پیاز را پوست کنده و ریز خرد کنید؛بعد در تابه ای مقداری رروغن بریزید و روی حرارت بگذارید وقتی روغن داغ شد پیاز را سرخ کنید و پس از برشته شدن آن را از روغن دراورده به کناری بگذارید.2- مرغ را در روغن داغ در تابه گذاشته و سرخ کنید بهتر است هنگام سرخ کردن درتابه را بگذارید تا مرغ بهتر سرخ شود میتوانید کمی نمک و فلفل هم به مرغ اضافه کنید تا طعم دار شود.3- پس از سرخ شدن مرغ دانه های انار را هم به تابه اضاافه کنید و پس از کمی تفت دادن پیاز سرخ شده را هم افزوده و خوب مخلوط کنید.4- حالا نوبت اضافه کردن ادویه نمک و فلفل سیاه است پس از کمی تفت دادن مواد داخل تابه،میتوانید آب انار را اضافه کرده و در ظرف را بگذارید تا با حرارت کم آرام آرام بپزد و جا بیفتد.5- بادمجان ها را پوست کنده ،نمک زده و کناری بگذارید.بعد از حدود ۲۰ دقیقه آنها را با دستمال خشک کنید و در تابه ای با مقداری روغن سرخ کنید.۲۰ دقیقه مانده به آخر پخت ،بادمجانهای سرخ شده را به خورش اضافه کنید و اجازه دهید تا خورش جا بیفتد.*اگر آب انار در دسترس نبود میتوانبد ۲ قاشق سوپخوری رب انار غلیط اضافه کنید.**ادویه خورشی شامل زیره سیاه زنجبیل جوز هندی فلفل قرمز زردچوبه و فلفل سیاه است همینطور اگر دانه های انار ترش بود میتوانید کمی شکر به آن اضافه کنید. الهام کاربر فعال تعداد پست : 721 ۱۶:۱۳ ۱۳۹۵/۱/۸ سپاس شده 460 گراتن گوشت و بادمجانگراتن گوشت و بادمجان یک غذای خوشمزه برای علاقمندان به انواع گراتن می باشد که در ادامه دستور کامل پخت آن را مشاهده می فرمائید.مواد لازم برای مایه گوشتی بادمجان:3 عدد متوسط گوشت چرخ کرده:300 گرم قارچ:5-6 عدد بزرگ سیر:دو حبه پنیر پیتزا:7-8 ورق(هر چه بیشتر باشه خوشمزه تر میشه) آبلیمو:2 قاشق غذاخوری رب گوجه:1/5 قاشق غذاخوری پیاز:یک عدد متوسط نمک،فلفل،زردجوبه،آویشن سس سفید مواد لازم برای سس آرد:2 قاشق سوپخوری(غذاخوری سر پر) کره:20 گرم شیر:2 لیوان نمک و فلفلگراتن گوشت و بادمجان ، گراتن بادمجان و گوشت چرخ کرده ، گراتن گوشت و بادمجونطرز تهیه گراتن گوشت و بادمجان طرز تهیه مایه گوشتی ابتدا بادمجان ها را پوست کنده و به عرض نیم سانتی حلقه حلقه میکنیم.بعد برای رفع تندی بادمجان،روی آن نمک بپاشید و بعد از 15 دقیقه با آب سرد آن را بشویید و خشک کنید و در روغن سرخ کنید. پیاز را در روغن کمی تفت می دهیم و بعد گوشت را اضافه کرده و وقتی کمی پخت.قارچ ورقه ورقه شده را اضافه می کنیم و با شعله زیاد،چند دقیقه تفت می دهیم تا قارچ آب بیاندازد. شعله را کم کرده و سیر رنده شده،نمک و فلفل و آویشن و زردچوبه و رب را اضافه می کنیم. طرز تهیه سس سفید کره را آب می کنیم.آرد را اضافه می کنیم و مرتب هم میزنیم تا نسوزد.کره و آرد شروع به حجم گرفتن می کند. آن را از روی حرارت برمی داریم و شیر را کم کم به آن اضافه می کنیم.نمک و فلفل را هم اضافه می کنیم. می گذاریم روی حرارت که آرام آرام سس غلیظ شود. طرز آماده کردن در ظرفی مناسب،بادمجان های حلقه شده را در یک ردیف کنار هم می چینیم.سس را 4 قسمت می کنیم.یک قسمت را روی بادمجان ها می ریزیم.بعد پنیر پیتزا را روی سس میریزیم. در لایه بعدی مایه گوشتی را نرتب روی مواد قبلی پهن می کنیم.حالا سس سفید را اضافه می کنیم و پنیرپیتزا را می ریزیم. محددا یک لایه بادمجانو روی بادمجان سس گوشتی و سس سفید و در آخر پنیرپیتزا را میریزیم. گراتن را در فر با دمای 180 درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا طلایی بشود. در روش بعدی که خودم استفاده کردم:گراتن را با ظرف مناسب،درون ماکروفر می گذاری الهام کاربر فعال تعداد پست : 721 ۱۶:۱۶ ۱۳۹۵/۱/۸ سپاس شده 460 دلمه_بادمجان_ترکی مواد لازم4 عدد بادمجان200 گرم گوشت چرخ کرده1 عدد متوسط پیاز100 گرم پنیر پیتزا2 قاشق غذاخوری جعفری2 قاشق غذاخوری رب گوجه2 عدد گوجه فرنگی (حلقه شده)نمک و فلفل و ادویه : به مقدار لازم طرز تهیه*. هر بادمجان را از بلندی به4 قسمت تقسیم می کنیم.*. به طوری که 4 ورقه نازک از بادمجان داشته باشیم و با حرارت ملایم سرخ می کنیم.*. پیاز را ریز خرد می کنیم کمی تفت می دهیم گوشت و ادویه و نمک و فلفل را اضافه می کنیم.*. کمی که سرخ شده رب گوجه و سپس جعفری ریز خرد شده را اضافه می کنیم میگذاریم تا مواد خوب پخته و سرخ شود.*. 2ورقه از بادمجان را به صورت بعلاوه می گذاریم، مقداری گوشت وسط آن می ریزیم.*. کمی از پنیر روی آن می گذاریم ابتدا ورقه زیری بادمجان و بعد ورقه رویی بادمجان را روی گوشت می آوریم.*. یک خلال دندان وسط بادمجان می زنیم و یک حلقه گوجه فرنگی وسط خلال فرو می کنیم.*. تمام بادمجان ها را به همین شکل درست می کنیم ظرفی را که می خواهیم خوراک را سرو کنیم.چرب می کنیم.*. بادمجان ها را در آن می چینیم و به مدت 15 تا 20 دقیقه با حرارت 160درجه در فر می گذاریم.*. تا پنیر ها آب شود و گوجه فرنگی ها پخته شود.می توانیم این خوراک را روی گاز هم درست کنیم. الهام کاربر فعال تعداد پست : 721 ۱۶:۲۰ ۱۳۹۵/۱/۱۱ سپاس شده 460 كلاف كدو و بادمجان مواد لازم براى ٥ نفركدو ٥ عددبادمجان. ٥ عددگوجه فرنگى. ٣ عددسير. ٣ حبهپنير ورقه اى. ٥ ورقطرز تهيه:ابتدا بادمجان و كدو ها را با ٤ برش هم اندازه و باريك به ٥ قسمت تقسيم مى كنيم. بهتر است براى اينكار از بادمجان و كدوهاى كوتاه و كمى كلفت استفاده شود. سپس كدوها و بادمجان ها را يكى در ميان در هم كلاف مى كنيم. گوجه ها را برش هاى نازك زده، جاهاى خالى را با ورقه هاى گوجه، سير و پنير ورقه اى پر مى كنيم.به دو روش مى توان اين غذا را طبخ كرد: داخل فويل قرار داده، داخل فر مى گذاريم براى مدت نيم ساعت با ١٨٠ درجه حرارت و يا داخل تابه كمى رب تفت داده، اب اضافه مى كنيم، با حرارت بسيار پايين مى گذاريم بپزد. الهام کاربر فعال تعداد پست : 721 ۱۷:۰۰ ۱۳۹۵/۱/۱۱ سپاس شده 460 بادمجان_پلو_قزوین مواد لازمبرنج : 1000 گرمبادمجان حلقه شده : 1000 گرمپیاز سرخ شده : 1 پیمانهگوشت چرخ کرده : 500 گرمگوجه فرنگی حلقه شده : دو پیمانه یا پنج عددرب گوجه فرنگی : 2 قاشق غذاخوریروغن : نصف پیمانهنمک، ادویه و زردچوبه : به میزان لازمدستور تهیه1- بادمجان ها را سرخ کرده و کنار می گذاریم،گوجه های حلقه شده را نیز سرخ کنید و کنار بگزارید2- سپس با پیاز داغ ، گوشت را تفت می دهیم3- به همان گوشت سرخ شده، رب گوجه فرنگی و نمک و فلفل را هم اضافه کنیم4- سپس برنج را شسته آبکش کرده و از ته قابلمه لابه لای آن گوشت، بادمجان و گوجه فرنگی را قرار داده و نصف لیوان روغن و آب ریخته و آن را دم می کنیمنکات قابل توجه1- این دستور پخت مربوط به یک غذای محلی در روستای یرک اطراف قزوین است الهام کاربر فعال تعداد پست : 721 ۱۷:۰۱ ۱۳۹۵/۱/۱۱ سپاس شده 460 رولت_بادمجان_مرغوعده غذایی: ناهار شام زمان پخت : 70 دقیقه زمان آماده سازی مواد: 0دقیقهمناسب برای 12 نفر مواد لازمبادمجان : ٣ عددپنیر خامه ای : 3 قاشق غذاخوریپنیر گرویر : یک قاشق غذاخوریپنیر چدار : ١٠٠ گرمسینه مرغ : یک عددریحان تازه خرد شده : ٢ قاشق غذاخوریتخم مرغ : ٢ عددپودر سوخاری : به مقدار لازمنمک و فلفل : به مقدار لازم طرز تهیه:بادمجان ها را به ورقه های نازک با ضخامت تقریباً نیم سانت ببرید. کمی روغن به دو طرف ورقه های بادمجان بزنید، در فر یا تابه دربسته بگذارید تا بپزد.سینه مرغ را پس از پختن به قطعات کوچک خرد کنید. ریحان، نمک، فلفل و پنیر (اگه از این پنیرا ندارید می تونید پنیر پیتزا و کمی پنیر سفید استفاده کنید) را به سینه مرغ اضافه کنید.از مخلوط مرغ و پنیر مقدار روی ورقه بادمجان بگذارید و رول کنید. تخم مرغ را با چنگال بزنید، رولت ها را یکی یکی اول در تخم مرغ و بعد در پودر سوخاری بغلتانید.همین کار را دوباره انجام بدهید به این ترتیب ٢ لایه پودر سوخاری اطراف هر رولت ایجاد می شود.در تابه ای روغن بریزید تا گرم شود و رولت ها را در آن سرخ کنید، پس از اینکه رولت ها سرخ شدن آن ها را روی دستمال آشپزخونه یا کاغذهای مخصوص جذب روغن قرار دهید تا روغن اضافی آن ها تا حد امکان جذب شود. First 1 Last برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت ثبت نام کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛ (Log In) کنید. « موضوع قبل زیربخش موضوع بعد » طرز تهیه انواع خوروش آشپزی غذاهای متونع | آشپزی متنوع آخرین پست های این تالار انواع پیتزا و طرز تهیه غذاهای متونع | آشپزی متنوع آش و سوپ طرز تهیه انواع خوروش طرز تهیه حلیم بادمجان و غذاهای بادمجانی نان های محلی | نان های خانگی غذا با ماهی انواع فینگرفود انواع سس غذاهای محلی آخرین پست های این بخش سفارش کیکهای زیبا معرفی مغازه لوازم قنادی در تهران معرفی شیرینی فروشی های معروف تهران دستور انواع دسر طراحی کیک در اینترنت انواع کیک دیزاین و دکوراتیو کردن کافه انواع پیتزا و طرز تهیه غذاهای متونع | آشپزی متنوع دستور حلواهای مختلف