شیرینی تارت لیمویی First 1 Last الهام کاربر فعال تعداد پست : 721 ۲۱:۲۲ ۱۳۹۴/۱۲/۲۵ سپاس شده 460 شیرینی تارتلت لیمویی تخم مرغ 2 عدد . شکر 1/3 لیوان . کره 5 قاشق غذاخوری . آرد 1 و 1/3 لیوانجوش شیرین 1/2 قاشق چایخوری . خامه ترش یا ماست 1 قاشق غذاخوری کرم لیمویی تخم مرغ 3 عدد . شکر 1/3 لیوان . پوست لیمو رنده شده 1 قاشق چایخوریکره 6 قاشق غذاخوری . آبلیمو تازه 1/2 لیوان . نمک 1/8 قاشق چایخوری تارت لیمویی طرز تهیه کرم لیمویی : تخم مرغ ها ، شکر ، پوست لیموی رنده شده و نمک را داخل کاسه ای بریزید و بزنید تا یکدست شود سپس تکه های کره و آبلیموی تازه را اضافه و مخلوط کنید.مواد را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید ، مدام هم بزنید تا کره اب شده و کرم غلیظ شود سپس از روی حرارت بردارید و از یک صافی عبور دهید ، کرم را داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود ( این کرم را میتوانید تا 1 هفته در یخچال نگهداری کنید ).طرز تهیه شیرینی تارتلت : فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود ؛ 2 عدد تخم مرغ و شکر را داخل کاسه ای بریزید و بزنید تا کرم رنگ و یکدست شود ( اگر تخم مرغ درشت باشد 1 عدد کافی است ). کره را اضافه کنید و حدود 5 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا حالتی خامه ای پیدا کند ، جوش شیرین و خامه ترش یا ماست را مخلوط و به مایه شیرینی اضافه نمایید ، پس از اینکه تمام مواد مخلوط شدند آرد را اضافه و مخلوط کنید ، مواد را با ملایمت ورز دهید تا خمیر لطیفی بدست بیاید.داخل قالب کاپ کیک را چرب کنید ، تکه هایی به اندازه گردو از خمیر بردارید ، خمیر را داخل قالب پهن کنید و با فشار انگشت داخل خمیر را گود نمایید ( با این مقدار خمیر میتوانید 36 شیرینی تهیه کنید ، اگر قالب کافی در دسترس ندارید میتوانید شیرینی ها را در چند مرحله آماده کنید و تا نوبت بعدی خمیر را داخل کیسه فریزر و در یخچال نگهداری کنید ).قالب را داخل فری که از قبل روشن کرده اید به مدت 10 دقیقه قرار دهید و پس از اینکه لبه شیرینی ها طلایی شد از فر خارج کنید و روی توری برگردانید ، صبر کنید تا شیرینی ها خوب سرد شوند سپس داخل آنها را با کرم لیمویی پر کنید و روی آن را با تکه های میوه ، خامه فرم و … گرفته تزیین و سرو کنید.نکته ها : نیم ساعت پیش از شروع به کار ، کره و تخم مرغ ها را از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسند ، دقت کنید که آب لیمو تازه باشد بدلیل اینکه ابلیموهای بازاری کمی تلخ مزه هستند. First 1 Last برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت ثبت نام کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛ (Log In) کنید. « موضوع قبل زیربخش موضوع بعد » انواع کیک ونون و شیرینی و دسر آزی بانــــــــــــــــــــو شیرینی پزی دستور تهیه شیرینی گلهای پرتقالی آخرین پست های این تالار معرفی شیرینی فروشی های معروف تهران طراحی کیک در اینترنت سفارش کیکهای زیبا انواع کیک دستور شیرینی طرز تهیه مارشمالو خانگی دستور تهیه شیرینی گلهای پرتقالی شیرینی تارت لیمویی انواع کیک ونون و شیرینی و دسر آزی بانــــــــــــــــــــو آموزش و طرز تهیه قطاب یزدی آخرین پست های این بخش معرفی مغازه لوازم قنادی در تهران معرفی شیرینی فروشی های معروف تهران دستور انواع دسر طراحی کیک در اینترنت سفارش کیکهای زیبا انواع کیک دیزاین و دکوراتیو کردن کافه انواع پیتزا و طرز تهیه غذاهای متونع | آشپزی متنوع دستور حلواهای مختلف