دستور کیک و شیرینی های فوری First 1 Last lili کاربر جدید تعداد پست : 93 ۱۱:۳۴ ۱۳۹۰/۱۰/۲۹ سپاس شده 15 دوستان در این تاپیک دستور کیک و شیرینی هایی که فوری درست میشوند را بزارید با عکس lili کاربر جدید تعداد پست : 93 ۱۱:۴۸ ۱۳۹۰/۱۰/۲۹ سپاس شده 15 کیک لیوانی - 3 دقیقه ای در ماکروفرآرد 4 قاشق غذاخوری - شکر 4 قاشق غذاخوری - پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری - تخم مرغ یک عدد - شیر 3 قاشق غذاخوری- روغن 3 قاشق غذاخوری بکینگ پودر یک قاشق چایخوری- وانیل سر قاشق چایخوریآرد + شکر +بکینگ پودر + پودرکاکائو همه را مخلوط کرده سپس تخم مرغ را اضافه کرده با قاشق هم زده سپس شیر و روغن را اضافه کرده و هم زده تا زمانیکه مواد خوب مخلوط شوند لیوان را به مدت 3 دقیقه با حرارت 1000 در ماکروفر گذاشته تا پف کند واز لیوان کمی بیرون بزند سپس با قاشق میل کنیدالبته نکاتی که در اثر تجربه من بدست آوردم هم بهتون میگم 1-شما 5 دقیقه مواد را با چنگال هم بزنید تا کیک ترد شود2- من پودر کاکائو را کمتر میزنم و شیر را یک قاشق بیشتر تا خشک نشود3- وانیل هم میزنم تا طعم تخم مرغ کمتر شوداینم کیک من که تزئین هم کردم ویرایش شده توسط lili در تاریخ ۲۹/۱۰/۱۳۹۰ ۱۱:۴۹ lili کاربر جدید تعداد پست : 93 ۱۱:۵۳ ۱۳۹۰/۱۰/۲۹ سپاس شده 15 بقیه دوستان هم هر دستوری بلدن بگن خورشید کاربر فعال تعداد پست : 1121 ۱۹:۴۹ ۱۳۹۱/۲/۱۸ سپاس شده 72 کیا گوش فیل دوس دارن؟؟؟♥♥♥مواد لازم:* آرد – به مقدار کافي * بکينگ پودر – يک قاشق چاي خوري * روغن جامد – يک قاشق سوپ خوري * ماست – نصف ليوان * تخم مرغ – ۲ عددطرز تهيه:* در ظرف مناسب تخم مرغ، ماست و بکينگ پودر را خوب به هم بزنيد و روغن را اضافه و مخلوط کنيد.* آرد را کم کم اضافه کنيد تا خمير صاف و يکدست شود.* روي خمير را با نايلون بپوشانيد تا خمير جا بيفتد.* پس از يک يا ۲ ساعت خمير را به چند قسمت تقسيم و هر قسمت را با وردنه به قطر ۲ ميلي متر پهن کنيد و با کمک قالب، خمير را به صورت دايره قالب بزنيد. سپس در روغن داغ سرخ کنيد.* پس از سرخ شدن روي آن پودر قند يا شربت شکر بريزيد. خورشید کاربر فعال تعداد پست : 1121 ۱۴:۵۵ ۱۳۹۱/۲/۲۱ سپاس شده 72 دست پخت خودمه دلتون نخواد خیلی خوب شدمواد لازم:پودر نارگیل: یک پیمانهشکر: یک و یک دوم پیمانهسفیده تخم مرغ: 3 عددآبلیمو: یک قاشق مربا خوری... روغن مایه یک دوم پیمانه سرخالیبیکینگ پودر: یک پینچابتدا شکر و پودر نارگیل را مخلوط کرده و سفیده تخم مرغ را کمی با چنگال میزنیم و به مواد اضافه می کنیم و روی حرارت ملایم گذاشته و مرتب هم می زنیم تا گرم شود و حالت سبکی پیدا کند این حالت سبکی کاملا مشهود است . مواد نباید داغ شود فقط در حد گرم شدنبعد از حرارت برداشته وقتی کمی خنک شد روغن، آبلیمو و بیکینگ پودر را اضافه و مخلوط می کنیم. داخل سینی فر را کاغذ روغنی کاملا چرب گذاشته و از مواد توسط قاشق یا ماسوره شیرینی پزی مقداری برداشته و با فاصله داخل سینی می ریزیم و داخل فر گرم شده با دمای 180درجه به مدت 10-15 دقیقه قرار میدهیم. First 1 Last برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت ثبت نام کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛ (Log In) کنید. « موضوع قبل زیربخش موضوع بعد » معرفی شیرینی فروشی های معروف تهران شیرینی پزی شیرینی های عید آخرین پست های این تالار سفارش کیکهای زیبا معرفی شیرینی فروشی های معروف تهران طراحی کیک در اینترنت انواع کیک دستور شیرینی طرز تهیه مارشمالو خانگی دستور تهیه شیرینی گلهای پرتقالی شیرینی تارت لیمویی انواع کیک ونون و شیرینی و دسر آزی بانــــــــــــــــــــو آموزش و طرز تهیه قطاب یزدی آخرین پست های این بخش سفارش کیکهای زیبا معرفی مغازه لوازم قنادی در تهران معرفی شیرینی فروشی های معروف تهران دستور انواع دسر طراحی کیک در اینترنت انواع کیک دیزاین و دکوراتیو کردن کافه انواع پیتزا و طرز تهیه غذاهای متونع | آشپزی متنوع دستور حلواهای مختلف