دستور انواع دسر First 1 2 3 4 5 Last lili کاربر جدید تعداد پست : 93 ۱۶:۱۵ ۱۳۹۰/۱۰/۱۵ سپاس شده 15 هر کسی از دوستان دسر خوب و خوش مزه ای بلد هست بیاد و دستورش رو برای بقیه بزاره و عکسش رو هم بزارین من خودم در اولین فرصت این کار رو خواهم کرد sepideh moradi کاربر جدید تعداد پست : 34 ۱۴:۵۵ ۱۳۹۰/۱۰/۱۷ سپاس شده 19 دسر ترایفل دسر ترایفل یک دسر انگلیسیه که میتوان گفت از سالمترین و خوشمزهترین دسرهای دنیاست. مواد لازم برای 20 نفر: توت فرنگی:400 گرم کیوی: 500 گرم شاتوت: 250 گرم کمپوت آناناس: 400 گرم زردآلو : 250 گرم کیک: 500 گرم از هر نوعی که دوست دارید. خامه زده شده با پودر قند و وانیل: 3 پیمانه طرز تهیه: • ابتدا کیک را لایه لایه کرده و یک لایه از آن را و کف ظرف بچینید. • روی لایه کیک، هر نوع میوهای را که دوست دارید بچینید. هر لایه میوهای را که میچینید اطراف آن لایه را با همان میوه طوری بچینید که از بیرون کاملا دید داشته باشد. • روی لایه میوه، خامه بریزید و باز یک لایه کیک روی آن قرار دهید. • روی لایه کیک باز لایه میوه مورد نظر را بریزید و تا بالای ظرف به این کار ادامه دهید. • لایه آخر را خامه بریزید و روی خامه را با تمام میوههایی که دارید بپوشانید. توجه: • بهتر است این دسر را 6- 5 ساعت قبل از میهمانی تهیه کنید و آن را در یخچال قرار دهید تا کاملا خودش را بگیرد و عطر میوهها با هم مخلوط شود. توصیه نمیشود از یک روز قبل یا شب قبل آن را تهیه کنید چون میوهها آب میاندازند. • برای زیبایی بیشتر این کیک میتوانید، از رولت استفاده کنید. • به جای لایه خامه میتوانید از ژله یا مربای توت فرنگی استفاده کنید. کاربر زیر از این پست مفید تشکر کرده است. نوید نیکویی lili کاربر جدید تعداد پست : 93 ۲۳:۵۴ ۱۳۹۰/۱۰/۱۸ سپاس شده 15 این دسر را با کرم شیر و ژله آبی درست کردم خورشید کاربر فعال تعداد پست : 1121 ۱۰:۵۳ ۱۳۹۰/۱۲/۳ سپاس شده 72 کیک پنیر و موزمواد لازم:1 بسته کمپوت آناناس2 عدد موز متوسط خرد شده1 بسته پنیر کم چرب1 بسته خامه پنیری کم چرب1و 2/1 فنجان شربت آناناس غلیظ1 عدد کیک آماده ساده – شیرین و وانیل دار-1 بسته خامه آماده برای تزئین روی کیک4 عدد توت فرنگی1 قاشق غذاخوری شربت شکلات1 قاشق غذاخوری کرم کارمل1 قاشق غذاخوری گردوی خرد شده• طرز تهیه:1- آناناس ها را از داخل کمپوت درآورده و بگذارید تا آب و شربت خود را کاملا از دست بدهند. سپس در یک کاسه کوچک موزها و 2 قاشق غذاخوری آب آنانس را با هم مخلوط کنید. 5 دقیقه آنها را به حال خود بگذارید. سپس موزها را داخل یک آبکش بگذارید تا آب آناناس ها از موز جدا شوند. سپس موز ها را ته ظرف کیک پزی خود بچینید.2- در یک کاسه بزرگ ، کمی پنیر خامه ای و 2 قاشق غذاخوری آب آناناس را با هم بزنید. سپس شربت را به آن اضافه کنید. آن را هم بزنید . 3/1 فنجان از آن را داخل یخچال بگذارید تا کیک آماده شود. باقیمانده آناناس را به پنیر خامه ای اضافه کنید. آنها را روی موزهای داخل سینی کیک پزی اضافه کنید. روی آن را با فویل بپوشانید ودر یخچال بگذارید تا کاملا سفت شود.3- خامه را 10 دقیقه قبل از سرو کیک از یخچال بیرون بیاورید. توت فرنگی ها و آناناس های یخ زده را دور کیک بچینید. سپس روی کیک را با شربت غلیظ شکلات و کارامل بپوشانید. روی کیک را با گردو و باقیمانده توت فرنگی ها تزئین کنید. خورشید کاربر فعال تعداد پست : 1121 ۱۵:۳۰ ۱۳۹۱/۲/۱۷ سپاس شده 72 مواد لازم:شکر=50 گرمکره=90 گرم +10 گرمآرد=40گرم+10گرمشکلات=125گرمتخم مرغ=4 عددطرز تهیه:شکلات و کره را در یک کاسه در مایکروفر با توان 360 وات 30 ثانیه بگذارید که آب شود.سپس در مایکروفر را باز کرده یکبار آن را هم میزنیم و مجددا برای 30 ثانیه دیگر آن را داخل مایکروفر می گذاریم.در یک کاسه دیگر تخم مرغ ها را شکسته و آنها را با شکر هم می زنیم.شکلات را به تخم مرغ ها اضافه کرده و هم میزنیم.آرد را کم کم به این مخلوط اضافه می کنیم. 4 قالب کوچک را با کمی آرد و کره آغشته کرده و مواد اماده شده را داخل آنها ریخته و به مدت 8 دقیقه در حالت 180 درجه convection میگذاریم تا آماده شود. این دسر باید به محض آماده شدن مصرف شود . خورشید کاربر فعال تعداد پست : 1121 ۱۵:۳۲ ۱۳۹۱/۲/۱۷ سپاس شده 72 طرز تهیه موس نیمه تلخ● مواد لازم برای هشت نفر▪ ۲۲۷ گرم شکلات نیمه تلخ خرد شده▪ دو عدد زرده تخم مرغ (زده شده)▪ یک سوم فنجان شکر▪ یک چهارم فنجان آب▪ یک و نیم فنجان خامه▪ خامه و شکلات (برای تزئین)● طرز تهیهدر یک قابلمه کوچک، شکلات، زرده تخم مرغ، شکر، آب و نصف فنجان خامه را با هم مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کناره های آن به جوش بیاید. سپس قابلمه را از روی حرارت برداشته و آن را در یک کاسه بزرگ خالی کرده و کاسه را در ظرف یخ قرار دهید و بگذارید برای مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بماند.بقیه خامه را به آن اضافه کرده و بگذارید یک یا دو روز در یخچال بماند. سپس آن را در کاسه ریخته و با خامه و شکلات تزئین کرده و میل کنید. خورشید کاربر فعال تعداد پست : 1121 ۱۹:۵۳ ۱۳۹۱/۲/۱۸ سپاس شده 72 ژله حباب دارمواد لازم:پودر ژله در رنگ مورد نظر=۱ عددجام یا ظرف تک نفره دلخواهمیوه برای تزیینطرزتهیه:مرحله ۱ – ژله را طبق دستور آن در ۱ لیوان آب جوش حل کرده و سپس یک لیوان آب سرد به آن افزوده و مخلوط نمائید.مرحله ۲ – ژله را در ظرف مورد نظر ریخته و در یخچال قرار دهید تا نیم بند شود یعنی به حدی برسد که وقتی ظرف را حرکت می دهید ژله هنوز تکان بخورد ولی از ظرف نریزد.مرحله ۳ – وقتی ژله به آن حالت رسید از یک قسمت ظرف با یک حرکت و سریع، یک چنگال را در آن فرو کرده و این حرکت را در چند نقطه از جام یا ظرف انجام دهید.( با حرکت سریع و تند چنگال در ژله حباب درست می شود)مرحله ۴ – روی ژله را با میوه هم رنگ ژله یا ترافل و شکلات تزئین کرده و تا موقع سرو در یخچال نگهداری کنید. خورشید کاربر فعال تعداد پست : 1121 ۱۹:۵۴ ۱۳۹۱/۲/۱۸ سپاس شده 72 ژله خرده شیشهمواد لازم:ژله در رنگ های مختلف =از هر کدام یک بستهژله آناناس برای رنگ اصلی= یک بستهبستنی وانیلی= یک لیوانطرز تهیه:ژله های رنگی رو جدا جدا هر کدوم رو با یه لیوان آب جوش حل می کنیم و میذاریم تو یخچال که خودش رو بگیره.×دیگه آب سرد نمی ریزین ، چون اینجوری هم پر رنگ تر میشن و هم اینکه طعمش در کل به دهن میاد.بعد که خوب گرفتن به اندازه های دلخواه در میاریم و میذاریم کنار.حالا ژله آناناس رو با یه لیوان آب جوش خوب مخلوط می کنیم ، خنک که شد بستنی رو اضافه می کنیم.ژله پایه رو توی ظرف دلخواه میریزیم و خرده ژله ها رو بهش اضافه میکنیم و میذاریم داخل یخچال که خودش رو خوب بگیره. خورشید کاربر فعال تعداد پست : 1121 ۲۰:۰۲ ۱۳۹۱/۲/۱۸ سپاس شده 72 دسرآناناس وقهوهآناناس:450گشير:500م لزرده:3عشكر:100گقهوه:1ق سآب جوش:1ق سپودرژلاتين:2ق سآب سرد:4ق سشكلات شيري:150گخامه فرم گرفته:300گزرده هاوشكررابزنيدشيرجوشيده رابه آن اضافه وهم بزنيد.شكلات،قهوه رقيق شده،آناناس وژلاتيني که روي حرارت غيرمستقيم ذوب شده ودرآخرخامه رااضافه كنيد.آنرادريخچال وسپس يك ساعتدسرآناناس وقهوهآناناس:450گشير:500م لزرده:3عشكر:100گقهوه:1ق سآب جوش:1ق سپودرژلاتين:2ق سآب سرد:4ق سشكلات شيري:150گخامه فرم گرفته:300گزرده هاوشكررابزنيدشيرجوشيده رابه آن اضافه وهم بزنيد.شكلات،قهوه رقيق شده،آناناس وژلاتيني که روي حرارت غيرمستقيم ذوب شده ودرآخرخامه رااضافه كنيد.آنرادريخچال وسپس يك ساعت خورشید کاربر فعال تعداد پست : 1121 ۲۰:۰۵ ۱۳۹۱/۲/۱۸ سپاس شده 72 طرز تهيه ژله انارمواد اولیه :ژلاتين شش ورق (12 گرم)آب انار سه پيمانه (320 ميليليتر)شكر نصف پيمانه(75 گرم)وانيل شكري قاشق چايخوريانار دانه شده 200 گرمكرم شير به ميزان لازمطرز تهيه:ورق هاي ژلاتين را در مقداري آب سرد خيس مي كنيم. مخلوط آب انار و شكر را روي حرارت ملايم قرار مي دهيم، زماني كه شكر حل شد، ورقه ژلاتين را از آب سرد خارج كرده، داخل آن ريخته و هم ميزنيم تا ورق هاي ژلاتين حل شود. پس از حل شدن از روي حرارت برداشته وانيل را افزوده، قالب را به صورت كج ميگذاريم مقداري از دانه هاي انار در ته قالب ريخته كمي از محلول ژلاتين را روي آن ميريزيم و پنج الي 10 دقيقه در فريزر قرار ميدهيم مجددا مقداري از دانه هاي انار و محلول ژلاتين را در قالب ريخته و همان طور به صورت كج به مدت 10 دقيقه در فريزر ميگذاريم اين مرحله را دو تا سه بار انجام ميدهيم تا يك طرف قالب پر شود سپس كرم شير را كنار آن مي ريزيم و به مدت سه الي چهار ساعت در يخچال مي گذاريم. پس از اين كه مواد خودش را گرفت، ته ظرف را يك لحظه در آب داغ زده و بلافاصله در ظرف مورد نظر برميگردانيم و به دلخواه تزيين ميكنيم.کرم شيرمواد لازم:پودر ژلاتين يك قاشق سوپخوري(هشت گرم)آب پيمانه(40 ميلي ليتر)شير دو و نيم پيمانه(400 ميلي ليتر)خامه 4/1پيمانه(50 گرم)شكر 3/2پيمانه(100 گرم)رنده پوست ليموترش يك قاشق چايخوري(سه گرم)آب ليموترش دو قاشق سوپخوري(28 ميلي ليتر)طرز تهيه:پودر ژلاتين را با آب مخلوط كرده، روي بخار آب جوش قرار ميدهيم تا حل شود (به روش بنماري)، شير را با خامه و شكر مخلوط كرده، روي حرارت ملايم ميگذاريم و هم ميزنيم تا شكر نيز حل شود. سپس از روي حرارت برداشته، رنده پوست ليمو و محلول ژلاتين را به آن افزوده و ميگذاريم مايه كمي سرد شود. پس از آن آب ليمو ترش را اضافه ميكنيم.نكته:به جاي آب انار ميتوانيد، از هر نوع آب ميوه و ميوه ديگري نيز استفاده كنيد، فقط اگر ميوه ترش باشد ميتوان شكر را يك يا دو قاشق سوپخوري بيشتر و اگر ميوه شيرين باشد يك تا دو قاشق كم كرد.دقت كنيد كه در فريزر ژله زياد نماند اگر ژله يخ بزند زود آب انداخته و فرم خود را از دست ميدهد.مرجان خورشید کاربر فعال تعداد پست : 1121 ۱۵:۰۳ ۱۳۹۱/۲/۲۱ سپاس شده 72 میلک شیک توت فرنگیمواد لازم برای 1نفر:بستنی توت فرنگی= 5 قاشق غذاخوریشیر= 100 گرممربای توت فرگی=5 عددشیره یا شربت توت فرنگی=به میزان لازمیخ پودری=یک پنجم لیوانطرز تهیه:1.ابتدا بستنی را 15 دقیقه زودتر از فریزر خارج کرده تا کمی نرم شود2.مخلوط کن را آماده کرده و همه مواد را داخل آن میریزیم.توجه کنید مواد برای یک نفر 250 میلی لیوان مخلوط کن یک لیوان کامل معمولی میشود.3.بهتر است یخ آخرین مرحله مواد اضافه شود و 4 الی 5 دقیقه برای میکس کردن مواد زمان بگذارید4.لیوانی را انتخاب کرده و قبل از ریختن میلک شیک به درون لیوان دیواره لیوان رو به استفاده از شربت توت فرنگی تزئین کنید. خورشید کاربر فعال تعداد پست : 1121 ۱۷:۴۹ ۱۳۹۱/۲/۲۳ سپاس شده 72 دسر مخلوط برای ۸ نفركيك شكلاتي ۲۰۰ گرمعصاره ماست ۹۰ گرمشكلات ۱/۳ فنجانژلاتين ۳ قاشق چايخورياب ۱/۴ فنجانپنير خامه اي ۵۰۰ گرمشكر نصف فنجانپودر ماست نصف فنجانخامه غليظ ۱ فنجانتخم مرغ ۲ عددشكلات سياه ۱۰۰ گرمكيك شكلاتي را به ابعاد يك سانتي متري ببريد و بين 8 ليوان تقسيم كنيد روي انها را شكلات و عصاره ماست قرار دهيد ژلاتين را با مقداري اب روي بخار كتري حل كنيد و 5 دقيقه صبر كنيد تا خنك شود سپس پنير خامه اي و شكر و ماست را در ظرفي توسط همزن مخلوط كنيد و با خامه و زرده تخم مرغ تركيب كنيد و به همراه شكلات و مخلوط ژلاتين به هم بزنيد پس از ان سفيده تخم مرغ را در ظرفي مخلوط كنيد و در مخلوط شكلات بريزيد انچه به دست امده را بين ليوان ها تقسيم كنيد و مدتي در يخچال نگه داريد . در اخر عصاره ماست را در هر يك از ليوانها بريزيد . خورشید کاربر فعال تعداد پست : 1121 ۱۷:۵۰ ۱۳۹۱/۲/۲۳ سپاس شده 72 کیک دسر انار ♥♥♥مواد اولیه :--------------------------------------------------------------------------------كيك اسفنجي تختهاي 20×30 يك عددانار دانه شده دو عددآب آناناس يك پيمانهپودر ژلاتين نصف قاشق سوپخوريشكر يك قاشق سوپخوريطرز تهيه: ظرف سرو مورد نظر را انتخاب كرده و بعد به همان اندازه از كيك برش ميزنيم و در يخچال ميگذاريم تا سرد شود. آب آناناس را در ظرفي ريخته و روي حرارت ميگذاريم. شكر و پودر ژلاتين را افزوده و دو تا سه دقيقه هم ميزنيم تا ژلاتين و شكر كاملا حل شوند. سپس در يخچال ميگذاريم تا كمي خودش را بگيرد اما كاملا بسته نشود. پس از آن دانههاي انار را با دسر مخلوط كرده و روي كيك ريخته و صاف ميكنيم. (ميتوانيم اين دسر را با دانههاي انار تزيين كنيم) سپس در يخچال استراحت ميدهيم تا سرد و كاملا بسته شود. اين دسر ساده، بسيار خوشمزه و خوش رنگ است. خورشید کاربر فعال تعداد پست : 1121 ۱۷:۵۲ ۱۳۹۱/۲/۲۳ سپاس شده 72 طرز تهیه یک دسر شکلاتی بی نظیرمقدار تهیه: برای ۵ نفر زمان تهیه: ۲۵ دقیقهمواد لازم:شکلات تیره ۲۰۰ گرمشیر ۲ پیمانهخامه یک پیمانهشکر سه چهارم پیمانهپودر کاکائو یک چهارم پیمانهنمک یک چهارم قاشق چای خوریآرد ذرت یک چهارم پیمانهوانیل نصف قاشق چای خوریطرز تهیه:* شکلات را به قطعات خیلی ریز درآورید.* شکلات، یک و سه چهارم پیمانه شیر، خامه، شکر، کاکائو و نمک را درون قابلمه ی بزرگی ریخته با هم مخلوط کنید.* ظرف را روی حرارت متوسط قرار داده و با یک همزن تا حدی هم بزنید که مخلوط نرم و غلیظی حاصل شود.* آرد نشاسته با یک چهارم باقی مانده از شیر را درون ظرفی با هم مخلوط کرده و به مواد درون قابلمه اضافه کنید.* بگذارید مواد درون قابلمه یک دقیقه آرام حرارت ببیند.* در این میان، آرام مخلوط را هم بزنید و موادی که به کناره های قابلمه پریده را با یک کفگیر بگیرید و درون مخلوط بریزید.* کره را به مخلوط اضافه کرده و یک دقیقه ی دیگر نیز آن ها را حرارت دهید.* وانیل را به مخلوط اضافه کنید.* پودینگ شکلات را می توانید به تنهایی و یا به عنوان رویه کیک استفاده کنید. خورشید کاربر فعال تعداد پست : 1121 ۱۷:۵۴ ۱۳۹۱/۲/۲۳ سپاس شده 72 دسر کرم انگلیسی ( کرم پاتیسیر ) با خامه و قهوه مواد لازم برای 8 تا 10 نفرزرده تخم مرغ 8 عددشیر 2 لیوانشکر 250 گرمقهوه یک قاشق سوپ خوریخامه 150 گرمپودر قند 75 گرمروش تهیه زرده تخم مرغ و شکر را مخلوط کرده با چرخ مخصوص یا همزن خوب میزنیم تا کاملا سفید و سفت و کشدار شود.شیر را با قهوه میجوشانیم و حرارت را کم میکنیم.زرده تخم مرغ را کم کم در شیر میریزیم و مرتب هم میزنیم . کافی است فقط یکی دو جوش بزند و کمی غلیظ شود.سپس 150 گرم خامه را با 3 قاشق سوپخوری پودر قند مخلوط میکنیم، ظرف خامه را روی یخ میذاریم و به هم میزنیم تا خامه سفت شده فرم بگیرد.کرم را در لیوان های پایه بلند به اندازه ای که سر لیوان کمی خالی بماند میریزیم و خامه را درقیف ریخته، روی کرم را به حدی که خامه بالاتر ار لبه لیوان ریخته شود تزیین میکنیم.میتوانیم چند دانه قهوه درسته بود داده یا کمی شکلات رنده شده روی خامه بریزیم خورشید کاربر فعال تعداد پست : 1121 ۱۷:۵۵ ۱۳۹۱/۲/۲۳ سپاس شده 72 دسر کرم انگلیسی ( کرم پاتیسیر ) با خامه و قهوه خورشید کاربر فعال تعداد پست : 1121 ۱۸:۱۴ ۱۳۹۱/۲/۲۳ سپاس شده 72 فرابچینو♥♥♥مواد لازم برای دو نفر :شیر =۲ پیمانهقهوه یانسکافه= ۲ قاشق غذاخوریکافی میت =۴ قاشق غذاخوریشکر =نصف پیمانهشربت شکلات هرشری یا هر شکلات مایعه ای که دارید و یا شربت کارامل =۳ قاشق غذاخورییخ =یک پیمانهخامه فرم داده شده= نصف پیمانهطرز تهيه:توصیه میکنم حتما حتما همتون از اون شربت شکلات هرشری بگیرید چون واقعا محشره تو همه چیز میشه ازش استفاده کرد ، روی انواع دسرها روی بستنیها و روی کیکها خلاصه هم خوشمزست و هم پر کاربرد و همه جا هم پیدا میشه توی ایران هم خیلی از فروشنده ها دارند این شربت شکلات هرشریو.خوب باید بگم بهتون که اگه یه فراپوچینو حسابی تگری میخواید باید از یکی دو ساعت قبل شیرو بزارید تو فریزر تا یخ بزنه.قهوه رو با نصف استکان آب جوش حل میکنیم و وقتی خوب مخلوط شد اینم میذاریم تو فریزر تا یخ بزنه یا تگری بشه.خوب حالا مخلوط کن رو آماده میکنیم شیر و یخ و، قهوه یا همون نسکافه رو هم میریزیم به ضافه شکر و کافی میت و شکلات هرشری و مخلوط کن رو روشن میکنیم و واسه ۱ دقیقه خوب هم میزنیم با صورت بالا تا حسابی خورد بشه یخ و همه مواد با هم قاطی بشن.حالا تو لیوان میریزیم و روشو با خامه ای( که قبلا با پودر قند و وانیل زدیم و پف کرده ) پر میکنیم. خورشید کاربر فعال تعداد پست : 1121 ۱۹:۱۱ ۱۳۹۱/۲/۲۳ سپاس شده 72 کرم کارامل نارگیلیموادلازم برای هشت نفر:شکر: یک و نیم پیمانهخامه غلیظ: یک و یک چهارم پیمانهشیر نارگیل (آب نارگیل): یک و نیم پیمانهپودر نارگیل: یک قاشق چایخوریتخممرغ: شش عددطرز تهیه:• ابتدا یک پیمانه شکر و یک چهارم پیمانه آب سرد را درون قابلمهای روی حرارت کم به مدت 5 دقیقه هم بزنید تا شکر آن حل شود.• سپس حرارت را زیاد کنید و بدون اینکه مخلوط را هم بزنید به مدت 10- 8 دقیقه بگذارید بجوشد.• کارامل آماده شده را درون یک قالب گرد، به ابعاد 20 سانتیمتر کف و 6 سانتیمتر عمق بریزید و آن را کنار بگذارید تا سرد و سفت شود.• فر را از قبل با حرارت 160 درجه سانتیگراد گرم کنید.• خامه، شیر نارگیل و وانیل را درون قابلمهای ریخته و روی حرارت متوسط به مدت 5 دقیقه هم بزنید و صبر کنید تا داغ شده و حبابهای ریزی روی مخلوط ایجاد شود، سپس مخلوط را از روی حرارت بردارید.• در ظرف بزرگی تخممرغها را با باقیمانده شکر خوب مخلوط کرده و سپس بآرامی مخلوط خامه را به آن اضافه کنید و مخلوط بدست آمده را درون قالب کیک بریزید و قالب را در یک ظرف مخصوص فر قرار دهید.• درون ظرف مخصوص فر، آب جوش بریزید.[نوشیدنی لیمو و نارگیل]• قالب را به مدت 35 تا 40 دقیقه یا تا زمانی که مخلوط سفت شده و خودش را بگیرد حرارت دهید.• قالب را از درون فر و سپس از درون آب بیرون آورید و بگذارید خنک شود.• روی کرم کارامل را بپوشانید و بگذارید یک شب در یخچال بماند.• برای انتقال دسر به ظرف مورد نظر ابتدا دور و زیر دسر را با یک چاقوی نازک شل کنید سپس آن را به ظرف مورد نظر منتقل کنید. سارا . کاربر فعال تعداد پست : 1386 ۱۱:۲۱ ۱۳۹۱/۲/۳۱ سپاس شده 64 یک دسر شکلاتی بی نظیر ♥♥♥طرز تهیه:مقدار تهیه: برای ۵ نفر زمان تهیه: ۲۵ دقیقهمواد لازم:شکلات تیره ۲۰۰ گرمشیر ۲ پیمانهخامه یک پیمانهشکر سه چهارم پیمانهپودر کاکائو یک چهارم پیمانهنمک یک چهارم قاشق چای خوریآرد ذرت یک چهارم پیمانهوانیل نصف قاشق چای خوریطرز تهیه:* شکلات را به قطعات خیلی ریز درآورید.* شکلات، یک و سه چهارم پیمانه شیر، خامه، شکر، کاکائو و نمک را درون قابلمه ی بزرگی ریخته با هم مخلوط کنید.* ظرف را روی حرارت متوسط قرار داده و با یک همزن تا حدی هم بزنید که مخلوط نرم و غلیظی حاصل شود.* آرد نشاسته با یک چهارم باقی مانده از شیر را درون ظرفی با هم مخلوط کرده و به مواد درون قابلمه اضافه کنید.* بگذارید مواد درون قابلمه یک دقیقه آرام حرارت ببیند.* در این میان، آرام مخلوط را هم بزنید و موادی که به کناره های قابلمه پریده را با یک کفگیر بگیرید و درون مخلوط بریزید.* کره را به مخلوط اضافه کرده و یک دقیقه ی دیگر نیز آن ها را حرارت دهید.* وانیل را به مخلوط اضافه کنید.* پودینگ شکلات را می توانید به تنهایی و یا به عنوان رویه کیک استفاده کنید. خورشید کاربر فعال تعداد پست : 1121 ۱۲:۵۱ ۱۳۹۱/۳/۲۴ سپاس شده 72 میلک شیک توت فرنگیمواد لازم برای 2 نفر:توت فرنگی 200 گرمشیر نصف لیوانبستنی توت فرنگي 4 اسکوپرنگ طبیعی قرمز(مثل آب شاتوت یا آلبالو) 3 قطرهيخ پودري يك چهارم ليوانطرز تهیه:توت فرنگی، بستنی، شیر سرد و رنگ خوراکی (آب شاتوت یا آلبالو) و يخ را در مخلوط کن ریخته و به مدت 3 دقیقه مخلوط کنید.سپس لبه لیوان را با شکر رنگی تزیین کرده و مایه میلک شیک را داخل آن بریزید.با یک عدد توت فرنگی و دو عدد برگ نعنا نوشیدنی را تزیین نموده و با نی آن را سرو کنید First 1 2 3 4 5 Last برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت ثبت نام کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛ (Log In) کنید. « موضوع قبل زیربخش موضوع بعد » كيك پنير و توت فرنگي انواع دسر ژله آخرین پست های این تالار دستور انواع دسر دستور حلواهای مختلف ژله های متنوع ژله انواع بستنی و فالوده قالب سلیکونی تیرامیسو اسموتی پرتقال و انبه كيك پنير و توت فرنگي آخرین پست های این بخش معرفی مغازه لوازم قنادی در تهران معرفی شیرینی فروشی های معروف تهران دستور انواع دسر طراحی کیک در اینترنت سفارش کیکهای زیبا انواع کیک دیزاین و دکوراتیو کردن کافه انواع پیتزا و طرز تهیه غذاهای متونع | آشپزی متنوع دستور حلواهای مختلف