دستور آشپزی => مخصوص گیـــآه خواران First 1 Last parisan parvar کاربر فعال تعداد پست : 152 ۰۹:۱۶ ۱۳۹۳/۷/۲۹ سپاس شده 275 کیا گیاه خوارن ؟ تا حالا به این مورد برخوردید که مهمون گیاه خوار داشته باشید ندونید چی درست کنید ؟اینجا دستور آشپزی می ذاریم ویرایش شده توسط parisan parvar در تاریخ ۲۹/۷/۱۳۹۳ ۰۹:۱۷ کاربران زیر از این پست مفید تشکر کرده اند.(3) آلما فاطمی | خانوم... .... | الهام | parisan parvar کاربر فعال تعداد پست : 152 ۰۹:۱۷ ۱۳۹۳/۷/۲۹ سپاس شده 275 خوراک سبزیجات مواد لازم: سیب زمینی 2 عددهویج 2 عددکدو حلوایی خرد شده 1 لیوانچغندر خرد شده 1 لیوانپیاز 2 عدد سیر 5 حبهگوجه فرنگی متوسط 2 عدد رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوریاسفناج تازه چند برگ روغن زیتون یا روغن مایع 5 قاشق غذاخوری نمک و فلفل سیاه مقدار لازم طرز تهیه : 1. هویج ، سیب زمینی ، کدو حلوایی و چغندر را به تکه های کوچک و یک اندازه خرد کنید و با سیر ، نصف روغن زیتون و مقداری نمک مخلوط نمایید و داخل سینی فر بریزید و پخش کنید ، سینی را داخل فر با دمای 220 درجه سانتیگراد به مدت 45 دقیقه قرار دهید تا سبزیجات کباب شوند. 2. پیاز را به تکه های کوچک خرد کنیدو بهمراه باقی مانده روغن زیتون داخل قابلمه ای بریزید و تفت دهید تا پیاز سبک شود ، گوجه فرنگی ها راپوست بگیرید و خرد کنید سپس به پیاز اضافه نمایید و تفت دهید ، در ادامه رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و تفت دهید تا مواد به خوبی باهم مخلوط شوند. 3. 2 لیوان آب داخل قابلمه بریزید ، پس از اینکه سس جوشید و غلیظ شد برگ اسفناج خرد شده را اضافه کنید ، چند دقیقه صبر کنید تا برگ اسفناج نرم شود سپس سبزیجات کبابی را به سس اضافه نمایید ، در قابلمه را بگذارید و 5 دقیقه اجازه دهید خوراک با حرارت کم بجوشد و جا بیفتد سپس همراه با برنج ، نان ، ماست و … سرو کنید. نکته : میتوانید از سبزیجات دیگری مانند کرفس هم استفاده کنید ، همچنین میتوانید به جای اسفناج از سبزیجات دیگری استفاده کنید. Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA ویرایش شده توسط parisan parvar در تاریخ ۲۹/۷/۱۳۹۳ ۰۹:۱۹ کاربران زیر از این پست مفید تشکر کرده اند.(3) خانوم... .... | پریسا جون | الهام | خانوم... .... کاربر فعال تعداد پست : 353 ۰۹:۱۷ ۱۳۹۳/۷/۲۹ سپاس شده 652 نههههههههههههههههههههههههه سالاد دیگه من که فقط سالاد میتونم بهش بدم...یا مثلا سوپ.... کاربران زیر از این پست مفید تشکر کرده اند.(3) parisan parvar | آلما فاطمی | الهام | parisan parvar کاربر فعال تعداد پست : 152 ۰۹:۱۹ ۱۳۹۳/۷/۲۹ سپاس شده 275 نظر چیه مونا جونیم ؟ کاربران زیر از این پست مفید تشکر کرده اند.(3) آلما فاطمی | خانوم... .... | الهام | خانوم... .... کاربر فعال تعداد پست : 353 ۰۹:۱۹ ۱۳۹۳/۷/۲۹ سپاس شده 652 پریسان جون...من زمانی که همراه مامانم برای شیمی درمانیمیرفتم یه خانومی رومی دیدم که به توصیه پزشکش فقط خام خواری میکرد...حتی نون هم نمیخوردن....من زیاد با گیاهخواری آشنا نیستم...ولی معتقدم بدن باید مواد موردنیازش رو از تمام گروه های غذایی بدست بیاره...وصد البته با محوریت مصرف سبزیجات و میوه جات. کاربران زیر از این پست مفید تشکر کرده اند.(3) parisan parvar | آلما فاطمی | الهام | خانوم... .... کاربر فعال تعداد پست : 353 ۰۹:۲۲ ۱۳۹۳/۷/۲۹ سپاس شده 652 مقالاتی از بوعلی سینا میخوندم ...ینی جزوه درس تنظیم خانواده داشنگاهمونبود که استادمون بهمعنای واقعی استاد بود...میدونی بوعلی معتقده که بدن به تمام مواد غذایی نیاز داره...ولی به میزان متعارف...اما برای سلامت توصیه جالبی داشت...اینکه روز آخر هر هفته...هفته آخر هر ماه....وماه آخر هر سال روصرفا به خوردن میوه وسبزی(مواد خام) اختصاص بدیم...در واقع تصفیه بدن منظوره این حکیم بزرگ بوده کاربران زیر از این پست مفید تشکر کرده اند.(3) parisan parvar | آلما فاطمی | الهام | parisan parvar کاربر فعال تعداد پست : 152 ۰۹:۲۳ ۱۳۹۳/۷/۲۹ سپاس شده 275 بله عزیزم موافقم ولی خب اینم می تونه ایده خوبی برای مهمانداری باشه کاربران زیر از این پست مفید تشکر کرده اند.(3) خانوم... .... | آلما فاطمی | الهام | parisan parvar کاربر فعال تعداد پست : 152 ۱۰:۵۴ ۱۳۹۳/۷/۲۹ سپاس شده 275 کتلت سویامواد لازم· سویای ریز: 300 گرم· . هویج فرنگی: 2 عدد، ریز رنده شده· پیاز کوچک: یک عدد· سیب زمینی: 3 عدد ریز رنده شده· پودر کاری: یک قاشق غذاخوری· نمک و زردچوبه: به میزان لازم· آرد نخودچی: تقریباً 150 گرم· روغن سرخ کردنی: به میزان لازمطرز تهیه:1. سویا، هویج فرنگی، پیاز ریز رنده شده،سیب زمینی، نمک، زردچوبه، آرد نخودچی و پودر کاری را در ظرفی مخلوط کرده، خوبماساژ بدهید تا مواد چسبندگی پیدا کرده و یک دست شوند.2. سپس به اندازهی یک کتلت کوچک مواد را درکف دست گرد کرده و در روغنی که از قبل گرم شده سرخ کنید.3. این کتلت با سس کچاپ سرو میشود. ویرایش شده توسط parisan parvar در تاریخ ۲۹/۷/۱۳۹۳ ۱۰:۵۸ کاربران زیر از این پست مفید تشکر کرده اند.(3) آلما فاطمی | خانوم... .... | الهام | parisan parvar کاربر فعال تعداد پست : 152 ۱۰:۳۴ ۱۳۹۳/۷/۳۰ سپاس شده 275 تـــه چین گوجه بادنجان مواد لازم: برنج: 2 استکانماست: 200 گرمتخم مرغ: 1 عددزعفران حل شده: یک قاشق غذاخوریبادمجان: 3 عددگوجه فرنگی: 2 عددپیازداغ: یک قاشق غذاخورینمک و زردچوبه و فلفل: به مقدار لازمروغن و کره: به مقدار لازمطرز تهیه:1. ابتدا بادمجانها راسرخ کرده و در قابلمه میچینیم. روی آن گوجه فرنگیها را ریز کرده و پیازداغ را بههمراه نمک و زردچوبه و فلفل به آن اضافه کرده و یک لیوان آب روی آن میریزیم و باحرارت ملایم میپزیم.2. وقتی بادمجانها پخته شد با گوشتکوب همهی مواد را له میکنیم و اگر مواد آب داشت، حرارت را کمی زیادمیکنیم تا آب گوجه- بادمجان کاملاً تخت شود. سپس آن را کنارمیگذاریم.3. برنج را شسته و کمی نمک به آن میزنیم و یکی دو ساعت قبل از پخت خیس میکنیم.4. بعد قابلمهی کوچکی راپر آب میکنیم و میگذاریم تا آب جوش بیاید. سپس برنج را مثل پخت پلوی آبکش درست میکنیم البته برنجِ ته چین را کمی دون تر از برنج معمولی بر میداریم. بعد از پختبرنج آن را در آبکش میریزیم.5. ماست را با تخم مرغ وزعفران هم زده و برنج را با ماست مخلوط میکنیم سپس تابهای با سایز متوسط روی گازمیگذاریم و کمی کره داخل آن میاندازیم وقتی کره داغ شد نصف مخلوط برنج و ماست راداخل تابه میریزیم و کاملاً صاف میکنیم بعد روی آن از مخلوط گوجه و بادمجانمیریزیم طوری که روی برنج با این مخلوط کاملاً پوشیده شود دوباره بقیهی برنج وماست را روی گوجه و بادمجان میریزیم و خوب صاف میکنیم و درِ تابه را گذاشته باحرارت ملایم به مدت 45 دقیقه میپزیم. ویرایش شده توسط parisan parvar در تاریخ ۳۰/۷/۱۳۹۳ ۱۰:۳۸ کاربر زیر از این پست مفید تشکر کرده است. الهام parisan parvar کاربر فعال تعداد پست : 152 ۱۰:۳۸ ۱۳۹۳/۷/۳۰ سپاس شده 275 راستی بچه ها برای کتلت سویا اگر آرد نخودچی دوست ندارید می تونید آرد سوخاری بزنید کاربر زیر از این پست مفید تشکر کرده است. الهام parisan parvar کاربر فعال تعداد پست : 152 ۱۲:۳۰ ۱۳۹۳/۸/۷ سپاس شده 275 نظرتون ؟ کاربر زیر از این پست مفید تشکر کرده است. الهام الهام کاربر فعال تعداد پست : 721 ۱۲:۳۳ ۱۳۹۳/۸/۷ سپاس شده 460 من که تاحالا مهمون گیاه خوار نداشتم.اما ب نظر منم بدن باید مواد مورد نیازش رو از همه دسته های غذایی گوشتی گیاهی بگیره. موافق گیاهخواری نیستم. ولی میگن خیلی برای زیبایی خوبه یعنی عالیه کاربر زیر از این پست مفید تشکر کرده است. parisan parvar parisan parvar کاربر فعال تعداد پست : 152 ۱۲:۳۷ ۱۳۹۳/۸/۷ سپاس شده 275 خب الهام جونم من به این فکر کردم که مهمان گیاهخوار یک طرف اینکه میگن اگر هر روز گوشت بخوری غیر از بیماری، قساوت قلب هم میاره یک طرف به نظرم بد نیست اگر توی برنامه غذاییمون انی جور غذاهارو هم بگنجونیم هم واسه سلامتی قلب و دستگاه گوارش خوبه هم پوست هم اقتصاد خانواده .هوم ؟ کاربر زیر از این پست مفید تشکر کرده است. الهام الهام کاربر فعال تعداد پست : 721 ۱۲:۴۴ ۱۳۹۳/۸/۷ سپاس شده 460 خوب منم با هرروز گوشت خوردن موافق نیستم.میگم گوشت وگیاه در کنار هم کاربر زیر از این پست مفید تشکر کرده است. parisan parvar parisan parvar کاربر فعال تعداد پست : 152 ۱۲:۴۵ ۱۳۹۳/۸/۷ سپاس شده 275 آره اونم باهات موافقم کاربر زیر از این پست مفید تشکر کرده است. الهام الهام کاربر فعال تعداد پست : 721 ۱۲:۴۶ ۱۳۹۳/۸/۷ سپاس شده 460 یه هفته ای بود همسرم تصمیم گرفته بود گیاه خوار بشه!! من انقدر اذیت شدمممم همش مونده بودم غصه که امروز چی براش درست کنم. اما خداروشکر گذاشت کناربرادر شوهرمم گفت میخام گیاهخوار بشم البته از نوع که هرچی که گیاه میخوره رو بخورم الهام کاربر فعال تعداد پست : 721 ۲۱:۲۶ ۱۳۹۴/۱۲/۲۵ سپاس شده 460 طرز تهیه #سبزیجات تابه ای روی نان تستمواد لازم• 8 عدد نان تست• 120 گرم هویج کوچک و ترد، نصف شده از طول• 230 گرم قارچ خرد شده• 4 حبه سیر رنده شده• یک عدد پیاز قرمز کوچک• دو قاشق غذاخوری روغن زیتون• 115 گرم پنیر بز• ریحان تازه (اختیاری)طرز تهیه1. نان ها را روی سینی فر بچینید و کنار بگذارید و مرتب بچنید.2. در تابه بزرگی، هویج، قارچ، سیر و پیاز را در روغن زیتون روی حرارت متوسط حدود 2 تا 3 دقیقه تفت دهید تا سبزیجات طلایی شوند. دو قاشق غذاخوری آب اضافه کنید، در تابه را بگذارید و اجازه دهید 5 دقیقه بجوشد تا سبزیجات ترد و نرم شوند. برای مزه دار شدن، نمک و فلفل اضافه کنید.3. در این مرحله، نان های تست را یک تا دو دقیقه برشته کنید. روی آنها پنیر بز بمالید و یک تا دو دقیقه دیگر حرارت دهید تا پنیرها آب شوند.4. برای سرو، سبزیجات را روی نان ها بریزید، روغن زیتون بریزید و با ریحان تازه تزئین کنید. First 1 Last برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت ثبت نام کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛ (Log In) کنید. « موضوع قبل زیربخش موضوع بعد » طرز تهیه ته چين مرغ " بدون تخم مرغ " آشپزی طرز تهیه مافین پیتزا +ارزش غذایی آخرین پست های این تالار انواع پیتزا و طرز تهیه غذاهای متونع | آشپزی متنوع آش و سوپ طرز تهیه انواع خوروش طرز تهیه حلیم بادمجان و غذاهای بادمجانی نان های محلی | نان های خانگی غذا با ماهی انواع فینگرفود انواع سس غذاهای محلی آخرین پست های این بخش معرفی مغازه لوازم قنادی در تهران معرفی شیرینی فروشی های معروف تهران دستور انواع دسر طراحی کیک در اینترنت سفارش کیکهای زیبا انواع کیک دیزاین و دکوراتیو کردن کافه انواع پیتزا و طرز تهیه غذاهای متونع | آشپزی متنوع دستور حلواهای مختلف