انواع کیک First 1 2 3 4 5 Last خورشید کاربر فعال تعداد پست : 1121 ۱۰:۴۰ ۱۳۹۰/۱۲/۸ سپاس شده 72 کیک لیمو و نارگیلمواد لازمتخممرغ سه عددشكر يك و نيم پيمانهشير يك پيمانهكره ذوب شده و روغن و پودر نارگیل از هر کدام نصف پيمانهبيكينگ پودر دو قاشق چايخوريوانيل 1/4 قاشق چايخوريپودر بادام دو قاشق سوپخوريآرد شش قاشق غذاخوري سر پرليموترش يك عددطرز تهيهتخممرغ و شكر را خوب زده تا حجيم شود. سپس روغن، كره و شير را ريخته و هم بزنيد. پس از اين مرحله پوست ليمو را رنده كرده و همراه با پودر بادام و پودر نارگيل به مواد اضافه كرده و دوباره هم بزنيد. آرد و بيكينگ پودر را الك كرده و آرام آرام با وانيل به مواد كيك اضافه كرده و دوباره هم بزنيد. حالا ديگر زماني است كه ميتوان آب ليمو را اضافه كرد و خوب مخلوط كنيد و در قالب چرب شده بريزيد، سپس 35 الي 45 دقيقه در فر با حرارت 180 درجه سانتيگراد قرار دهيد. بعد از خنك شدن كيك، آن را با خامه فرم گرفته، ليمو و پودر نارگيل تزيين كنيد. خورشید کاربر فعال تعداد پست : 1121 ۱۹:۴۳ ۱۳۹۱/۲/۱۸ سپاس شده 72 زمان تهيه و پخت: يك ساعت و سي دقيقهمقدار تهيه: براي 16 نفرمواد لازم براي تهيه كيك آناناس:آرد: 2 پيمانهبيكينگپودر: 2 قاشق چايخوريروغن: يك پيمانهشكر: يك و نيم پيمانهتخممرغ: 6 عددپودر وانيل: يك قاشق چايخوريبادام بو داده: يك چهارم پيمانهآناناس: يك پيمانه تازه يا كنسرو شدهآب آناناس يا آب: يك پيمانهطرز تهيه:• كف و ديوارههاي يك قالب را چرب كنيد و آرد بپاشيد.• فر را از قبل روي دماي 350 درجه فارنهايت گرم كنيد.• آرد و بيكينگ پودر و وانيل را با هم مخلوط كنيد.• با استفاده از هم زن، زردههاي تخممرغ را با شكر خوب هم بزنيد تا كف كنند و رنگ مخلوط روشن شود.روغن و آب آناناس يا آب را خوب با هم مخلوط كنيد سپس آن را به آرامي درون مخلوط آرد بريزيد. در اين جا ميتوانيد نصف پيمانه از تكههاي آناناس را به مخلوط اضافه كنيد.• سفيدههاي تخممرغ را خوب هم بزنيد تا كف كنند و به آرامي آنها را داخل مخلوط فوق بريزيد.• مايه را درون قالب بريزيد و به مدت 30 دقيقه در فر حرارت دهيد سپس حرارت را تا دماي 250 درجه كاهش داده و 20 دقيقه ديگر نيز آن را حرارت دهيد.• بگذاريد مايه درون قالب به مدت 20 دقيقه خنك شود. سپس آن را از قالب بيرون آوريد. خورشید کاربر فعال تعداد پست : 1121 ۱۹:۵۴ ۱۳۹۱/۲/۱۸ سپاس شده 72 مواد لازم براي شش تا هشت نفر:آرد سفيد 150 گرمشكر 150 گرمخامه 200 گرمتخممرغ يك عددكاكائو يك قاشق سوپخوريميوه با سليقه خودتان، كمپوت زردآلو، توتفرنگي و كيويشيره مرباي زردآلو و توتفرنگيپودر نارگيلطرز تهيه:ابتدا كرم كيك را تهيه ميكنيد بدين طريق كه سفيده و زرده تخممرغ را جدا جدا در ظرفي ريخته و به هم ميزنيم، سپس شكر، كاكائو و كمي وانيل به عنوان اسانس به زرده تخممرغ هم زده شده اضافه ميكنيم و با سفيده كه قبلا زدهايم مخلوط و آرد را به آن اضافه ميكنيم و خوب به هم ميزنيم تا مواد مخلوط شوند. پس از اين مرحله مايه را در قالب ريخته و در فر ميگذاريم، پس از آنكه آماده شد، از فر خارج ميكنيم و روي آن و كنارش را با شيره مربا زردآلو يا توتفرنگي به دلخواه كاملا ميپوشانيم و روي آن پودر نارگيل ميريزيم و به مدت يك دقيقه، توجه داشته باشيد! تنها يك دقيقه در فر ميگذاريد تا مرباي روي كيك خودش را بگيرد، سپس كيك را از فر بيرون ميآوريد و مانند شكل با توتفرنگي، زردآلو و كيوي آن را تزئين ميكنيد، يا با هر ميوهاي كه تمايل داشتيد، مثلا به جاي توتفرنگي ميتوانيد از سيب استفاده كنيد خورشید کاربر فعال تعداد پست : 1121 ۱۹:۵۴ ۱۳۹۱/۲/۱۸ سپاس شده 72 مواد لازم براي شش تا هشت نفر:آرد سفيد 150 گرمشكر 150 گرمخامه 200 گرمتخممرغ يك عددكاكائو يك قاشق سوپخوريميوه با سليقه خودتان، كمپوت زردآلو، توتفرنگي و كيويشيره مرباي زردآلو و توتفرنگيپودر نارگيلطرز تهيه:ابتدا كرم كيك را تهيه ميكنيد بدين طريق كه سفيده و زرده تخممرغ را جدا جدا در ظرفي ريخته و به هم ميزنيم، سپس شكر، كاكائو و كمي وانيل به عنوان اسانس به زرده تخممرغ هم زده شده اضافه ميكنيم و با سفيده كه قبلا زدهايم مخلوط و آرد را به آن اضافه ميكنيم و خوب به هم ميزنيم تا مواد مخلوط شوند. پس از اين مرحله مايه را در قالب ريخته و در فر ميگذاريم، پس از آنكه آماده شد، از فر خارج ميكنيم و روي آن و كنارش را با شيره مربا زردآلو يا توتفرنگي به دلخواه كاملا ميپوشانيم و روي آن پودر نارگيل ميريزيم و به مدت يك دقيقه، توجه داشته باشيد! تنها يك دقيقه در فر ميگذاريد تا مرباي روي كيك خودش را بگيرد، سپس كيك را از فر بيرون ميآوريد و مانند شكل با توتفرنگي، زردآلو و كيوي آن را تزئين ميكنيد، يا با هر ميوهاي كه تمايل داشتيد، مثلا به جاي توتفرنگي ميتوانيد از سيب استفاده كنيد خورشید کاربر فعال تعداد پست : 1121 ۱۹:۵۶ ۱۳۹۱/۲/۱۸ سپاس شده 72 مواد لازم براي شش تا هشت نفر:آرد سفيد 150 گرمشكر 150 گرمخامه 200 گرمتخممرغ يك عددكاكائو يك قاشق سوپخوريميوه با سليقه خودتان، كمپوت زردآلو، توتفرنگي و كيويشيره مرباي زردآلو و توتفرنگيپودر نارگيلطرز تهيه:ابتدا كرم كيك را تهيه ميكنيد بدين طريق كه سفيده و زرده تخممرغ را جدا جدا در ظرفي ريخته و به هم ميزنيم، سپس شكر، كاكائو و كمي وانيل به عنوان اسانس به زرده تخممرغ هم زده شده اضافه ميكنيم و با سفيده كه قبلا زدهايم مخلوط و آرد را به آن اضافه ميكنيم و خوب به هم ميزنيم تا مواد مخلوط شوند. پس از اين مرحله مايه را در قالب ريخته و در فر ميگذاريم، پس از آنكه آماده شد، از فر خارج ميكنيم و روي آن و كنارش را با شيره مربا زردآلو يا توتفرنگي به دلخواه كاملا ميپوشانيم و روي آن پودر نارگيل ميريزيم و به مدت يك دقيقه، توجه داشته باشيد! تنها يك دقيقه در فر ميگذاريد تا مرباي روي كيك خودش را بگيرد، سپس كيك را از فر بيرون ميآوريد و مانند شكل با توتفرنگي، زردآلو و كيوي آن را تزئين ميكنيد، يا با هر ميوهاي كه تمايل داشتيد، مثلا به جاي توتفرنگي ميتوانيد از سيب استفاده كنيد خورشید کاربر فعال تعداد پست : 1121 ۲۰:۰۴ ۱۳۹۱/۲/۱۸ سپاس شده 72 کیک دو رنگ این دستور نمونه دیگری از کیک دو رنگ می باشد که رنگ شکلاتی بصورت نامنظم با رنگ سفید ترکیب شده است. در ادامه مطلب با مواد لازم و طرز تهیه کیک دو رنگ آشنا می شوید.مواد لازمتخم مرغ: 4 عددآرد سفید: 3 پیمانهشکر: 1 پیمانهروغن یا کره: 1 پیمانهشیر: 1 پیمانهنشاسته: 2/1 پیمانهبکینگ پودر: 4 قاشق مربا خوریپودر کاکائو: 1 قاشق غذاخوریشکر: 3/1 پیمانه (برای مخلوط شدن با کاکائو)طرز تهیهمرحله 1 - پودر کاکائو را با 3/1 پیمانه از شکر و 2 تا 3 قاشق از شیر مخلوط کرده، کنار بگذارید. نشاسته را نیز در شیر حل کرده و کنار بگذارید.مرحله 2 - روغن و یک پیمانه شکر را با همزن زده، سپس تخم مرغ ها را افزوده و خوب هم بزنید، آرد و بکینگ پودر را الک کرده، طی 2 یا 3 مرحله به مخلوط تخم مرغ اضافه کرده و با قاشق هم بزنید. شیر و نشاسته مخلوط شده را نیز افزوده و آرام هم زده تا مواد یکدست شوند.مرحله 3 - 3/2 از مواد را در قالب مورد نظر که کاغذ انداخته یا چرب کرده اید، بریزید.مرحله 4 - مخلوط کاکائو را که نگه داشته بودید با 3/1 از مایه باقیمانده کیک مخلوط کرده و به صورت نامنظم روی مایه کیک در قالب بریزید. قالب را در فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 55 دقیقه قرار دهید.الناز خورشید کاربر فعال تعداد پست : 1121 ۱۵:۰۵ ۱۳۹۱/۲/۲۱ سپاس شده 72 کیک کره ای مواد لازمكره 250 گرمشكر 250 گرمتخممرغ چهار عددشير نصف پيمانهوانيل 1/8 قاشق چايخوريآرد 300 گرمآرد ذرت 40 گرمبيكينگپودر دو قاشق چايخوريطرز تهيهظرف مناسبي را آماده كنيد و مواد اوليه را به ترتيب از كره تا بيكينگپودر در ظرف ريخته و با همزن به مدت 15 دقيقه بزنيد تا مايه كاملا روشن شود. مايه را در قالب 25 سانتيمتري كه از قبل با كاغذ روغني پوشاندهايد بريزيد و در فر با حرارت 175 درجه به مدت يك ساعت قرار دهيد. بعد از پخت، از قالب جدا كنيد. اين كيك تزئين خاصي ندارد و در صورت تمايل با مرباي پرتقال تزئين كنيد. خورشید کاربر فعال تعداد پست : 1121 ۱۵:۱۲ ۱۳۹۱/۲/۲۱ سپاس شده 72 کیک شکلاتی♥♥♥مواد لازم:پودر كاكائو: 100 گرمكره: 250 گرمآرد: 500 گرمآب: 500 میلی لیترشكر: 750 گرمتخممرغ: 4 عددبیكینگپودر: 30 گرمخامه وانیلی: 100 گرمشكلات تختهای: 300 گرمروغن گیاهی: 250 گرمطرز تهیه:ابتدا پودر كاكائو، كره، آب و روغن را بجوشانید، سپس داخل یك كاسه بریزید و تكههای شكلات تختهای و شكر را به آن اضافه كنید و آنقدر هم بزنید تا كاملا سرد شود.پس از این مرحله تخممرغها را در ظرفی ریخته و آرد و بیكینگ پودر را الك كرده و به تخممرغها اضافه كنید و دوباره مواد را خوب هم بزنید. سپس این مواد را به مواد قبلی كه شامل پودر كاكائو، كره، روغن و آب بود اضافه كنید و تمام این مواد را به خوبی مخلوط كرده، آن گاه مخلوط را در قالب كیكپزی بریزید و در فر با حرارت 170 درجه به مدت 45 دقیقه قرار دهید. زمانی كه كیك كاملا پف كرد، آماده است. پس از اینكه كیك كاملا سرد شد روی آن خامه شكلاتی بریزید، در صورت تمایل برای تزیین میتوانید از مربای گیلاس یا شكلات سفید رنده شده استفاده كنید. این كیك، صبحانهای قوی برای فرزندان شما خواهد بود خورشید کاربر فعال تعداد پست : 1121 ۱۸:۰۲ ۱۳۹۱/۲/۲۳ سپاس شده 72 کیک کرم دار ژله ای سیب و کیویمواد اولیه :*کیک اسفنجی یک عدد*تخم مرغ یک عدد*شکر ۲۵ گرم*خامه ۱۵۰ گرم*پودر ژلاتین دو قاشق چایخوری*آب سرد دو قاشق سوپخوری*آب سیب ۱۰۰ میلی لیتر*سیب یک عدد*پودر ژله کیوی (۷۵ گرمی) یک بسته*مارمالاد کیوی دو قاشق سوپخوریطرز تهیه:کیک را کف قالب کمربندی ۱۸ گذاشته و قالب را به مدت ۲۰ دقیقه در فریزر قرار میدهیم. زرده تخممرغ را با شکر میزنیم تا به صورت کرم شود. سفیده تخممرغ را نیز با همزن میزنیم تا حالت پفکی پیدا کند. سپس هر دو را آرام با هم مخلوط کرده و خامه را اضافه میکنیم. ژلاتین را با آب سرد مخلوط و به روش بنماری حل کرده و به مواد میافزاییم. همزمان آب سیب را هم به مواد اضافه کرده و به مدت سه ثانیه با همزن مخلوط میکنیم. نصف سیب را به قطعات ریز خرد کرده و به مواد افزوده و خیلی آرام همه مواد را هم میزنیم. سپس این مخلوط را بر روی کیک ریخته و آن را به مدت چهار ساعت در یخچال میگذاریم. پودر ژله کیوی را با یک لیوان آبجوش حل کرده و میگذاریم تا از حرارت بیفتد. سپس مارمالاد را با ژله مخلوط کرده و روی کیک میریزیم و کیک را مجددا به مدت دو ساعت در یخچال استراحت میدهیم و با نصف دیگر سیب تزیین و سرو میکنیم. خورشید کاربر فعال تعداد پست : 1121 ۱۸:۱۱ ۱۳۹۱/۲/۲۳ سپاس شده 72 کیک یخچالی باسپاس از دوست عزیز خانم Ulduz Alizadeمواد لازم:بیسکویت پتی پور :2 بستهپودینگ شکلاتی:1بستهشکلات تخته ای:200 گرمگردو:20عدداول بیسکویت ها رو با دست تکه تکه ش میکنیم توجه کنین خیلی ریز نباشهگردوها رو هم ریز میکنیم و به بیسکوییت اضافه میکنیم(پودرش نکنین ها)پودینگ رو هم به روشی که روش نوشته درست میکنیم و شکلات تخته ای هم بهش اضافه میکنیم خوب که غلیض شد میذاریم تا سرد بشهبعد میریزیم رو بیسکویتها و خوب همش میزنیم و میریزیم تو قالب و روش رو فویلمیپوشینیم و میذاریم 2 یا 3 ساعت بمونه تو فریزر تا کامل خودش رو بگیره البته این مدت بستگی به فریزر شما داره میتونه کوتاه تر یه طولانی تر باشهبعد که از فریزر در آوردیم از قالب خارج میکنیم و برای سرو برش میدیماین کیک حتما باید تو یخجال بمونه خورشید کاربر فعال تعداد پست : 1121 ۱۹:۱۴ ۱۳۹۱/۲/۲۳ سپاس شده 72 کیک یزدیمواد لازم: روغن دو سوم ليوان دسته دار ماست صد گرم يا نصف ليوان تخم مرغ دو تا ارد 250 گرم پودر شكر 175گرم پودر هل 1ق چ نمك ميوه 1ق م * نمك ميوه فقط در تهيه كيك هاي يزدي كار برد داره تركيبي از جوش شيرين استش! اگر نداشتيد زياد مهم نيست مي تونيد نصف جوش شيرين و نصف ديگر رو بيكينگ پودر استفاده كنيدطرز تهيه: نمك ميوه را در ماست بريزيد تخم مرغ ها رو در ظرف برزگي بشكنيد!...بعد با مقتول خوب هم بزنيد..پودر شكر رو اضافه كنيد...روغن و ماست رو هم اضافه كنيد ...ارد را هم به ارامي بي افزاييد در قالبهاي كيك يزدي كه كاغذ گذاشتيد بريزيد به طوري كه دو سوم كاغذ پر بشود! در فر 200 درجه سانتيگراد 25دقيقه * مي تونيد درون اين كيك ها شكلات، كشمش، گردو ....هم بريزيدروش بعدیمواد لازمتخم مرغ: 4 عددآرد: 2 پیمانه سر پرشکر دانه ریز: 1 پیمانهماست: 2/3 پیمانهروغن جامد یا کره: 150 گرموانیل: 1/2 قاشق چایخوریبکینگ پودر: 1/2 قاشق مرباخوریجوش شیرین: 1 قاشق چایخورینمک میوه: 1/4 قاشق چایخوریعسل: 1/2 قاشق غذاخوریپودر هل: 1 قاشق چایخوری یا در صورت تمایل بیشترگلاب: 1/2 استکانطرز تهیهمرحله 1 - تخم مرغ ها را با وانیل و شکر که کم کم به آن اضافه می کنیم با همزن زده تا کرم رنگ و کشدار شود.مرحله 2 - هل و گلاب را افزوده و 3 تا 4 دور هم زده، سپس عسل را اضافه کرده و یک دور هم زده، سپس همزن را خاموش کنید.مرحله 3 - ماست را افزوده و با لیسک هم بزنید، سپس روغن را اضافه کرده و یکی دوبار با لیسک هم بزنید.مرحله 4 - آرد، بکینگ پودر، جوش شیرین و نمک میوه الک شده را طی 3 مرحله به مایه کیک افزوده و با لیسک هم بزنید، سپس از مایه داخل کپسول های آماده شده بریزید تا حدیکه سر آنها خالی بماند.مرحله 5 - یک چنگال را روغنی کرده و بصورن بعلاوه وسط مواد داخل قالب ها زده تا به ته قالب برخورد کند، بعد از هر بار فرو کردن بایستی سر چنگال را تمیز کنید و دوباره روغنی کنید.مرحله 6 - قالب ها را در فر از قبل گرم شده با حرارت 200 تا 220 درجه سانتیگراد در طبقه بالای فر به مدت 20 تا 25 دقیقه قرار دهید. بعد از سرد شدن کیک یزدی آنها را همراه با نوشیدنی دلخواه سرو نمائید.نکاتنمک میوه و استفاده از چنگال روغنی برای بهتر پف کردن و قله ای شدن کیک یزدی می باشد.در صورتیکه از روغن جامد یا کره استفاده می کنید بایستی قبل از استفاده روی حرارت آنها را آب کنید و بعد از اینکه از گرمی آن کم شد مورد استفاده قرار دهید. اگر عسل نیز غلیظ باشد بایستی رو حرارت غیر مستقیمکمی نرم شود.استفاده از هل و گلاب حالت سنتی به کیک یزدی می دهد و استفاده وانیل به تنهایی و حذف هل و گلاب این کیک رو بین المللی می کند.بهتر است قالب های مافین را در قالب های مستطیل شکل کیک قرار دهید زیرا حرارت را بهتر انتقال می دهند. سینی لعابی فر حرارت کمی را منتقل می کندروش بعدیمواد لازم: آرد 350 گرم – شكر 150 گرم – روغن مايع 120 ميلي ليتر – تخم مرغ 3 عدد – ماست 40 گرم – بگينك پودر 2 قاشق چايخوري – هل 1 ق چ – عسل 1 ق س – وانيل 8/1 ق چشكر را به همراه تخم مرغ با همزن دستي بزنيد و عسل و ماست را اضافه كنيد و همچنان به مخلوط كردن ادامه دهيد بكينگ پودر را اضافه كرده هل و وانيل را نيز به مواد افزوده نيمي از روغن مايع را اضافه كنيد و هم بزنيد سپس آرد را اضافه كرده بعد از مخلوط شدن نيم ديگر از روغن مايع را اضافه كنيد و هم بزنيد تا مواد صاف و يكدست شود بهتر است نمك را به آرد اضافه كرده و به مواد فوق اضافه كنيد. بعد از مخلوط شدن داخل قالب مخصوص كيك يزدي را كاغذ انداخته 3/2 قالب را از مواد پر كنيد قالب ها را داخل سيني بچينيد و در فر 200 درجه سانتي گراد به مدت 20 دقيقه قرار دهيد بعد از پخت از فر خارج كرده از قالب جدا كنيد و روي پنجره سيمي خنك كنيد. كيك يزدي را در ظرف دردار نگه داري نمائيد. با اين مقدار مواد حدود 12 عدد كيك يزدي خواهيد داشت. گرچه كيك يزدي تا 3 روز قابل نگهداري است بهتر است آن را همان روز مصرف تهيه كرد.* نمک میوه نوعی پودر سفید رنگ است که برای هوا دهی در کیک های کوچک استفاده میشه در کل میشه گفت یک نوع بهبود دهنده هست خورشید کاربر فعال تعداد پست : 1121 ۱۷:۴۹ ۱۳۹۱/۲/۲۶ سپاس شده 72 كيك شكلاتيمواد لازمكره 100 گرمشكلات 100 گرمكاكائو 4 ق غتخم مرغ 2 عددآرد 1 و يك چهارم دسي ليترشكر وانيلي 1 ق غشكر 2 دسي ليترطرز تهيهفر را در درجه 160 درجه قرار دهيدكره را داخل ظرفي آب كرده و بگذاريد سرد شودشكلات را به روش بن ماري آب كردهشكر و تخم مرغ رو هم زده و بعد بقيه مواد را اضافه كرده و هم بزنيدقالبي به قطر 24 سانتي متر را چرب كردهو مواد را داخلش ميريزيمو 24 دقيقه در فر ميگذاريمو بعد ميگذاريم سرد شود به دلخواه با خامه فرم گرفته يا بستني و ميوه سرو شوداين كيك رويش كمي سفت و داخلش نرم است خورشید کاربر فعال تعداد پست : 1121 ۱۷:۵۴ ۱۳۹۱/۲/۲۶ سپاس شده 72 کیک شکلاتیمواد لازم:1 پيمانه سرخالي شكلات تخته اي قطعه شده4 عدد تخم مرغ1 پيمانه سرخالي كرهپيمانه آرد سفيد الك شده 2/1پيمانه پودر شكر 2/11 قاشق چاي خوري بکینگ پودرمواد برای روی کیک:1 پيمانه شكلات تخته اي2/1پيمانه سر خالي كره 2 قاشق غذا خوري ابطرز تهیه :شکلات قطعه شده را به روش بن ماری آب کرده, زرده تخم مرغ را با پودر شکر زده تا صاف و یکدست شود بعد کره و بكينگ پودر را افزوده و مخلوط می کنیم سپس شکلات آب شده را اضافه کرده, هم میزنیم و بعد آرد الک شده رو افزوده و مخلوط می کنیم و از آخر سفیده های تخم مرغ را که خوب زده ایم به مواد افزوده و مخلوط می کنیم. قالب مورد نظر رو چرب کرده یا کاغذ روغنی گذاشته و مواد رو درون ان ریخته و در فر 160 درجه سانتیگراد به مدت 30 دقیقه می گذاریم.برای روی کیک همه مواد رویه کیک را با هم مخلوط کرده و به روش بن ماری ذوب کرده و روی کیک می ریزیم سارا . کاربر فعال تعداد پست : 1386 ۱۹:۰۹ ۱۳۹۱/۲/۲۷ سپاس شده 64 چیز کیک شکلاتیمواد لازم :بیسکویت ساده ۲۰۰گرمپودر کاکائو ۱ قاشق سوپخوریکره ۵۰ گرممواد میانی کیک:پنیر خامه ای بدون نمک ۷۵۰ گرمشکر ۱۵۰ گرموانیل یک چهارم قاشق چایخوریتخم مرغ ۳ عددشکلات تلخ ۳۰۰گرمطرز تهیه :۱) فر را با حرارت ۱۸۰درجه سانتیگراد گرم کنید.۲) بیسکویت ها را پودر کنید و پودرکاکائو را به آن اضافه کنید.۳) کره را آب کنید و روی این مخلوط بریزید و مخلوط مواد را کف یک قالب به قطر ۲۳سانتیمتری پهن کنید و روی آن را با قاشق صاف کرده و فشار دهید.۴) پنیر خامه ای، شکر، وانیل و تخم مرغ ها را با دور آرام همزن برقی بزنید تا خوب مخلوط شوند. شکلات را ذوب کرده و پس از آنکه کمی خنک شد با مخلوط پنیر و تخم مرغ بیامیزید و درون قالب بریزید.۵) قالب را به مدت ۳۵دقیقه در فر بگذارید. پس از این مدت در فر را باز کنید و قالب را در فر خاموش و با در باز، خنک کنید.۶) پس از گذشت ۳۵دقیقه وسط چیزکیک هنوز حالت مایع دارد، ولی پس از خنک شدن سفت می شود. ۷) در آخر چیزکیک را ۳تا۴ ساعت در یخچال قرار داده و بعد آن را سرو کنید سارا . کاربر فعال تعداد پست : 1386 ۱۹:۱۷ ۱۳۹۱/۲/۲۷ سپاس شده 64 كيك سيبمواد لازمتخم مرغ 2 عددشکر 175 گرموانیل 2/1 قاشق چایخوریکره 85 گرمشیر 75 میلی گرمآرد 125 گرم دارچین 2/1 قاشق چایخوریبیکینگ پودر 2 قاشق چایخوریخامه دوبل 75 میلی گرم، به هنگام مصرف سیب 2 عددطرز تهیه: 1- فر را روی 200 درجه سانتی گراد از پیش گرم کنید.2- با استفاده از یک همزن برقی تخم مرغ، شکر و وانیل را در یک کاسه بزرگ آنقدر هم زنید تا مایه خمیر سفت و ضخیمی بدست آید.3- کره را با شیر در یک قابلمه حرارت دهید سپس آن را درون تخم مرغها بریزید و هم بزنید. آرد، دارچین و بیکینگ پودر را با هم الک کنید و خیلی با دقت داخل مخلوط بریزید. مخلوط را درون قالب از پیش آماده شده و چرب شده بریزید و سطح آن را صاف کنید.4- سیب ها را بپزید، پوست آنها را بگیرید، هسته های آنها را جدا کرده و به برشهای نازک تقسیم کنید، سپس آنها را روی خمیر کیک بچینید یک قاشق چایخوری شکر روی کیک بپاشید و به مدت ده دقیقه آن را در فرحرارت دهید سپس حرارت فر را به 180 درجه سانتی گراد كاهش دهيد و 25- 20 دقیقه دیگر یا تا زمانی که مایه کیک بالا بیاید و طلایی رنگ شود، حرارت دهید.5- کیک را از فر خارج کرده و بگذارید در قالب خود سرد شود سپس آن را به قطعات مربع شکل تقسیم کنید و همرا با خامه يا كرم به صورت گرم میل کنید سارا . کاربر فعال تعداد پست : 1386 ۱۹:۲۸ ۱۳۹۱/۲/۲۷ سپاس شده 64 كيك هالووينمواد لازم براي 12 برشمواد لازم براي پايه كيكتخم مرغ 4 عددشكر دانه ريز 2 پيمانه ( 2 دسي ليتر )آرد 1 پيمانه ( 1 دسي ليتر )آرد سيب زميني 1 پيمانه ( 1 دسي ليتر )بكينگ پودر 2 ق چپودر سوخاري به ميزان لازممواد لازم براي كرم وسط كيكشير 2 پيمانه ( 2 دسي ليتر )زرده تخم مرغ 2 عددآرد سيب زميني يك و نيم ق غشكر دانه ريز 1 ق غشكر وانيلي 2 ق چخامه 4 پيمانه ( 4 دسي ليتر )براي روي كيكمارسيپان 500 گرمپودر شكر به ميزان لازمروش تهيه1) فر را در 175 درجه سانتي گراد قرار دهيد. يه فرم تقريبا 22 سانتي متر را برداشته و درونش را كمي چرب كنيد.2) روش تهيه پايه كيكمان: تخم مرغ و شكر را هم بزنيد تا زماني كه پف كند. آرد، آرد سيب زميني و بكينگ پودر را با هم مخلوط كرده و بعد آن را با مخلوط تخم مرغ و شكر مخلوط كنيد و آن را داخل فرم بريزيد و آن را در طبقه پايين فر قرار دهيد و بعد از 40 دقيقه آن را از فر خارج كرده و بگذاريد خنك شود.3)روش تهيه كرم براي وسط كيك: شير، زرده تخم مرغ، شكر و آرد سيب زميني را در قابلمه اي ريخته و هم بزنيد و روي حرارت ملايم بگذاريد تا زماني كه موادمان به صورت يك كرم در بيايد و كمي ضخيم شود.4) اجازه دهيد خنك شود، و سپس كمي آن را هم بزنيد. شكر وانيلي را به آن اضافه كرده. خامه را هم ميزنيم تا فرم گرفته شه و سپس به كرم اضافه ميكنيم و همه مواد را با هم مخلوط ميكنيم.5) كيك پايه را 3 برش از وسط ميزنيم. وسط كيك ها را كرم ميگذاريم ( لايه وسط كيك بايد بيشتر كرم داشته باشد كه كيكمان نرمتر شود ) و در آخر از كرم رو و كنارهاي كيك هم مي زنيم.6) مارسيپان نارنجي و سبز تهيه ميكنيم. 7) روي مارسيپان محافظ غذا ( سيليفون ) ميكشيم و با وردنه آن را صاف ميكنيم تا زماني كه تقريبا 30 سانتي متر شود. و آن را روي كيك ميكشيم. به آن شكل يك كدو حلوايي رو دهيد 8) كمي پودر قند روي آن ريخته و يك ساق با مارسيپان سبز رنگ درست كرده و وسط آن قرار دهيد.* اين كيك بايد تازه ميل شود چون درونش آرد سيب زميني هست. خورشید کاربر فعال تعداد پست : 1121 ۱۲:۲۴ ۱۳۹۱/۲/۲۸ سپاس شده 72 پای بستنی موز و شکلاتپای بستنی موز و شکلات را برای پذیرایی در یک میهمانی 8- 6 نفره به شما پیشنهاد میکنیم.کل زمان تهیه: 5ساعت و 10 دقیقهمقدار تهیه: برای 8- 6 نفرمواد لازم:بیسکویت ویفر وانیلی: 60 عددنارگیل رنده شده خشک: یک پیمانه به علاوه مقداری تست شده برای رویهکره ذوب شده: 50 گرمموز متوسط: 2 عددبستنی وانیلی: 2 پیمانهبستنی شکلاتی: 2 پیمانهخامه: یک پیمانهشکر قنادی: 2 قاشق چایخوریطرز تهیه:• بیسکویت، نارگیل و کره را درون دستگاه مخلوط کن خوب مخلوط کنید.• مخلوط فوق را درون قالب مخصوص شیرینی ریخته و آن را به صورت کاملا فشرده تا نیمه پر کنید و روی آن یک لایه موزهای برش خورده، قرار داده و آن را به مدت 20 دقیقه درون فریزر بگذارید.• در این میان، بستنی وانیلی را در دمای اتاق قرار دهید.• بستنی وانیلی را روی لایه موزها پخش کرده، و پای را به مدت 2 ساعت درون فریزر قرار دهید تا سفت شود.• بستنی شکلاتی را نیز مدتی در دمای اتاق قرار داده تا کمی نرم شود، سپس آن را روی لایه بستنی وانیلی قرار دهید.• روی پای را یک روکش پلاستیکی بکشید و آن را مجدد به مدت 2 ساعت درون فریزر قرار داده تا سفت شود.• 20 دقیقه قبل از سرو، آن را از فریزر بیرون آورید.• خامه و شکر قنادی را خوب با هم مخلوط کرده تا پف کند، سپس آن را روی پای پخش کنید.• در صورت تمایل، میتوانید روی پای، پودر نارگیل تست شده بریزید خورشید کاربر فعال تعداد پست : 1121 ۱۷:۴۷ ۱۳۹۱/۳/۱۰ سپاس شده 72 بنوفي پايمواد لازم:پودر بيسكويت كرم*دار وانيلي: 400 گرمکره ذوب شده: 50 گرمموز له شده: يك عددمواد رويه پاي:موز: 3 عددسس كارامل: يك ليوانخامه فرم گرفته: 400 گرمسس*كارامل اضافي براي تزئينروش تهيه:آماده كردن اين تارت كار ساده*اي است و در عين حال بسيار خوشمزه و پرطرفدار خواهد بود. ابتدا پودر بيسكويت، كره ذوب شده و موز له شده را با يكديگر مخلوط كرده و ورز مي*دهيم تا خميري شكل شوند. اگر مقداري از مواد به شكل پودري باقي ماند مشكلي ندارد چون آن*ها را كف ظرف فشرده مي*كنيم. ظرف كم ارتفاع مخصوص پاي انتخاب كرده كه مي*تواند بزرگ يا تك*نفره باشد. مواد را كف آن فشرده كرده يك لايه خامه روي* آن مي*كشيم، موز را به شكل حلقه*اي خرد كرده روي خامه پخش مي*كنيم در اين مرحله مي*توانيم از مقداري بادام خلالي تست شده استفاده كنيم. سپس روي موزها دوباره خامه كشيده تا ظرف پر شود. لبه ظرف را با خامه توسط ماسوره ديواره ايجاد كرده و وسط آن، سس كارامل مي*ريزيم و به مدت 3 ساعت پاي را داخل يخچال مي*گذاريم تا خودش را بگيردمواد لازم براي تهيه سس كارامل:شكر: 400 گرم آب سرد: 60 ميلي*ليتر (يك*چهارم ليوان)خامه صبحانه: 200 گرم آب*جوش: 125 ميلي*ليتر (نصف ليوان)روش تهیه :ابتدا شكر را داخل قابلمه*اي مناسب ريخته آب سرد را روي آن مي*ريزيم و بدون اين*كه هم بزنيم روي حرارت قرار مي*دهيم تا كارامل شود. به محض اين*كه قهوه*اي شد آب جوش را به آن اضافه كرده به هم مي*زنيم تا يكدست شود خامه را نيز به آن اضافه مي*كنيم و روي حرارت ملايم اجازه مي*دهيم تا همه مواد با هم بجوشند و يكدست شوند. سس را كنار مي*گذاريم تا از حرارت بيفتد سپس مي*توانيم اين سس كارامل آماده شده را به مدت يك هفته در يخچال نگهداري كنيم. خورشید کاربر فعال تعداد پست : 1121 ۱۲:۴۶ ۱۳۹۱/۳/۲۴ سپاس شده 72 كيك خامه آرديمواد لازمکیک پایه : 1 عدد اسفنجی یا پرتقالیخامه آردی سفید : 1 پیمانه پرخامه آردی شکلاتی : 1 پیمانه پرمیوه برای وسط کیک :به مقدار لازممواد لازم برای 3 پیمانه پر خامه آردیآرد : 4/1 فنجانشکر : 1 فنجانشیر : 1 فنجانکره خرد شده در دمای محیط، بدون نمک : 1 فنجانوانیل : کمیطرز تهیه خامه آردیمرحله 1 - آرد، شیر و شکر را با هم مخلوط و روی حرارت گذاشته تا به غلظت فرنی برسد ولی نجوشدمرحله 2 - از روی حرارت برداشته و با سرعت بالای همزن زده تا سرد شود.مرحله 3 - کره را کم کم به آن افزوده و با دور آرام همزن زده و بعد از اتمام شدن کره، دوباره سرعت را بالا برده تا خامه پف کرده و روشن شود. از آخر وانیل را افزوده و خوب مخلوط نمائیدمرحله 4 - برای اینکه خامه را شکلاتی کنید می توانید از نصف پیمانه شکلات آبکرده استفاده کنیدطرز تهیهمرحله 1_ كيك پايه را درست كردهمرحله 2 - ابتدا اطراف ظرف مورد نظر برای کیک، برش هایی از فویل یا کاغذ گذاشته سپس کیک را روی آن قرار دهید، کیک را از وسط برش داده ، میوه و کرم دلخواه را روی آن پخش کرده و نصف دیگر را روی آن قرار داده و در یخچال نگهداری کنید.مرحله 3 - خامه آردی سفید را روی نصف از کیک ریخته و خامه شکلاتی را روی نصف دیگر و به کمک یک سیخ چوبی از خامه شکلاتی به سفید یا بالعکس حالت دهید.مرحله 4 - بعد از اتمام کار تزئین فویل یا کاغذ را به آرامی از زیر کیک خارج کنید و کیک را تا موقع سرو در یخچال نگهداری کنید خورشید کاربر فعال تعداد پست : 1121 ۱۲:۴۷ ۱۳۹۱/۳/۲۴ سپاس شده 72 کیک اسفنجیمواد لازمتخم مرغ: 6 عددآرد الک شده: 6 قاشق سوپخوری ( 150 گرم)شکر: 6 قاشق سوپخوری ( 150 گرم)وانیل: نصف قاشق چایخوریبکینگ پودر: نصف قاشق مرباخوریآب جوش: 2 قاشق سوپخوریطرز تهیهمرحله 1 - سفیده و زرده تخم مرغ را جدا کرده، سپس زرده را همراه با شکر و وانیل به کمک همزن زده و آب را کم کم افزوده و مخلوط کنید.مرحله 2 - سفیده را به کمک همزن خوب بزنید تا پف کند سپس به مخلوط زرده افزوده و آرام هم بزنید.مرحله 3 - مواد خشک را با هم الک کرده و به مخلوط سفیده و زرده افزوده، با کمک قاشق و به آرامی مخلوط کنید.مرحله 4 - مایه آماده شده را در قالبی به قطر 23 الی 25 سانتی که قبلا چرب کرده و یا با کاغذ روغنی پوشانده اید ریخته و در فر از قبل گرم شده با حرارت متوسط 175 درجه سانتیگراد به مدت 50 تا 1 ساعت قرار دهید. بعد از پخت آنرا از قالب خارج کرده، به دلخواه تزئین کرده و سرو نمائید.نکات:سفیده تخم مرغ را باید خوب با همزن زده تا سفت شود و از ظرف نریزد. وقتی سفیده را به مخلوط زرده اضافه می کند باید آرام و کم هم بزنید تا پف کیک نخوابد.مخلوط آرد و بکینگ پودر را در دو نوبت اضافه کنید و به کمک قاشق مخصوص و بآرامی مخلوط کنید.کف قالب را هم بهتر است کاغذ روغنی پهن کرده تا موقع برگردان کردن کیک مشکلی پیش نیاید.برای امتحان کردن پخت کیک چنگال را وسط کیک فرو کرده اگر مواد به آن نچسبید کیک آماده است.در 30 دقیقه زمان اولیه پخت به هیچ عنوان در فر باز نشود کیک اسفنجی پایه اصلی کیک ها می باشد به این معنی که برای درست کردن انواع مختلف مدلهای تزیینی بخاطر بافت سبک و اسفنجی اش از این کیک استفاده ی شود، برای تزیین بایستی چند ساعت قبل کیک را آماده و در یخچال نگهداری کرد تا کار کردن روی کیک راحت و آسان باشدعلل خرابی کیک های اسفنجیزمختی کیک اسفنجی 1- داغ بودن بیش از حد فر2- زدن فوق العاده زیاد موادزبری کیک اسفنجی:1- زده نشدن سفیده تخم مرغ به اندازه کافی2- خوب مخلوط نشدن مواد با همچسبندگی رویه کیک:1- بیش از حد زدن زرده تخم مرغ2- پختن کیک در زمانی کمتر از مدت گفته شده در دستورپف نکردن کیک اسفنجی:1- کم زدن سفیده تخم مرغ یا زیاده از حد زدن آن پس از فرم گرفتن2- زدن یا هم زدن زرده تخم مرغ و سفیده تخم مرغ به جای مخلوط نمودن آن دو از روی اصول صحیح (با لیسک و به حالت دورانی)3- بزرگ بودن قالب نسبت به حجم خمیر4- داغ بودن بیش از حد فر5- باز کردن در فر قبل از سپری شدن دو سوم زمان پخت کیک First 1 2 3 4 5 Last برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت ثبت نام کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛ (Log In) کنید. « موضوع قبل زیربخش موضوع بعد » شیرینی های عید شیرینی پزی شیرینی های رژیمی عید آخرین پست های این تالار معرفی شیرینی فروشی های معروف تهران طراحی کیک در اینترنت سفارش کیکهای زیبا انواع کیک دستور شیرینی طرز تهیه مارشمالو خانگی دستور تهیه شیرینی گلهای پرتقالی شیرینی تارت لیمویی انواع کیک ونون و شیرینی و دسر آزی بانــــــــــــــــــــو آموزش و طرز تهیه قطاب یزدی آخرین پست های این بخش معرفی مغازه لوازم قنادی در تهران معرفی شیرینی فروشی های معروف تهران دستور انواع دسر طراحی کیک در اینترنت سفارش کیکهای زیبا انواع کیک دیزاین و دکوراتیو کردن کافه انواع پیتزا و طرز تهیه غذاهای متونع | آشپزی متنوع دستور حلواهای مختلف