آش و سوپ First 1 Last الهام کاربر فعال تعداد پست : 721 ۱۲:۰۳ ۱۳۹۵/۱/۴ سپاس شده 460 آش رشته مواد لازمرشته مخصوص آش ۴۰۰ گرمسبزی آش ۱ کیلو گرمنخود و لوبیا و عدس ( مجموﻋﺄ به مقدار مساوی ) ۴۵۰ گرمنعناع خشک ۴ قاشق غذاخوریپیاز متوسط ۴ عددکشک ساییده غلیظ ۲ فنجانآرد ۲ قاشق غذاخوریروغن به مقدار لازمنمک و فلفل به مقدار لازمطرز تهیه۱- بهتره لوبیا ها و نخود رو چند ساعت قبل یا از شب قبل خیس کنیم و در یخچال بگذاریم. البته عدس رو نه. چون همین جوری هم نیم ساعته له می شه.۲- کسانی که مشکل معده دارند، باید در طول زمانی که حبوبات داره خیس می خوره، دو سه بار آبش رو عوض کنند . این کار باعث می شه که باد این مواد گرفته بشه و معده کمتر با مشکل مواجه بشه. همچنین حبوبات زودتر می پزند. ۳- حبوبات رو به جز عدس بار می ذاریم. خوب که پختند، عدس رو هم اضافه می کنیم.۴- در عین حال که مواد در حال پخت هستند، سیر داغ و پیازداغ رو آماده می کنیم. ( سیر و پیاز و جداگانه خرد می کنیم و در روغن سرخ می کنیم و به آنها زردچوبه اضافه می کنیم که خوشرنگ بشه.) ۵- مقداری از سیرداغ و پیازداغ رو درحال پخت به مواد اضافه می کنیم ، بقیه رو برای تزئین روش نگه می داریم. سپس سبزی آش رو که شسته و خرده کرده ایم رو اضافه می کنیم.۶- ده دقیقه مونده به اینکه قابلمه رو از روی گاز بردارید، رشته رو هم اضافه کنید. آش حاضره. حالا اونو توی کاسه بکشید و صبر کنید کمی از داغی بیفته. سپس کشک رو روش بریزید. اگه خیلی داغ باشه و کشک رو بریزید، کشک روش وای نمیسه (!) و داخل آش فرو می ره. ۷- پیاز سرخ کرده و نعناع داغ ( و در صورت دلخواه سیر داغ ) تزیین کنید.سایر نکاتزمانی که رشته رو به آش اضافه می کنید، آش یه کمی سفت می شه. به این منظور بهتره مقداری آب جوش دم دست داشته باشید تا اگه آش خیلی سفت شد، آب جوش بهش اضافه کنید و اونو از سفتی (!) نجات بدید.نوش جان الهام کاربر فعال تعداد پست : 721 ۱۲:۱۵ ۱۳۹۵/۱/۴ سپاس شده 460 روش تهیه سوپ جو با شیرشیر را در ظرف جدایی بریزید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد و در آخر به سوپ اضافه کنید. یادتان باشد، اضافهکردن شیر سرد یا جوشیدن سوپ با شیر سبب بریدن شیر میشود... جو پوست کنده : 1 پیمانهگردن و بال مرغ : 4 تا 5 عددهویچ نگینی خرد شده : 1 پیمانهساقه کرفس خرد شده : 1 پیمانهقارچ خرد شده : نصف پیمانهجعفری و دیگر سبزیجات معطر خرد شده : 4 قاشق سوپخوریپیاز متوسط : 1 عددشیر : 5/1 لیواننمک و زردچوبه و فلفل : به مقدار لازملیمو ترش تازه : 2 تا 3 عددسیر خرد شده : 3 تا 4 حبهروش تهیه : پیاز را ریز خرد کنید و در قابلمه ای بریزید. گردن و بال مرغ را با یک لیتر آب همراه نمک ، زردچوبه و فلفل روی پیاز خرد شده بریزید و بگذارید بپزد.پس از 15 دقیقه، جوی پوستکنده را که یک ساعت قبل خیس کردهاید، داخل قابلمه بریزید و بگذارید تا جو و مرغ خوب بپزند.سپس سیر ، هویج ، کرفس و قارچ را نیز به آن بیفزایید.سبزیجات معطر و جعفری خرد شده را نیز پس از پختن هویج و کرفس به آن اضافه کنید و تا 10 دقیقه بگذارید سبزی هم بپزد.شیر را در ظرف جدایی بریزید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد و در آخر به سوپ اضافه کنید. یادتان باشد، اضافهکردن شیر سرد یا جوشیدن سوپ با شیر سبب بریدن شیر میشود.غذای شما آماده است. هنگام صرف غذا بهتر است چند قطره آب لیمو ترش در سوپ بچکانید.نوش جان الهام کاربر فعال تعداد پست : 721 ۲۲:۱۲ ۱۳۹۵/۱/۷ سپاس شده 460 #سوپاین سوپ از چلو کباب هم بیشتر میچسبه!سوپ سبزی💓یکی از مقویترین و خوشمزهترین سوپهای گیاهی، سوپ سبزی است که از ترکیب بروکلی، ترهفرنگی، جعفری و پنیر درست میشود. این سوپ چهارفصل را بهعنوان یک وعده غذایی سبک و مقوی برای افراد خانه درست کنید.💓👌👈مواد لازم برای ۴ نفر🌺۲ قاشق سوپ خوری روغنزیتون🌺۱ عدد پیاز خرد شده🌺۱ عدد ترهفرنگی خرد شده🌺۲ حبه سیر خرد شده🌺۴ قاشق سوپ خوری برنج🌺۱ پیمانه بروکلی خرد شده🌺۱ پیمانه گشنیز خرد شده🌺۱ قاشق سوپ خوری آبلیموی تازه 🌺۱پیمانه پنیر پارمسان رنده شده 🌺به میزان لازم نمک و فلفل 🌺در صورت تمایل پسته خرد شده الهام کاربر فعال تعداد پست : 721 ۱۱:۳۶ ۱۳۹۵/۱/۱۲ سپاس شده 460 طرز تهیه آش شلغم با گوشت گوشت چرخ شده حدودا ۱۷۰ دقیقه زمان می برد . آش شلغم دارویی مناسب برای سرماخوردگی و زکام می باشد . شلغم تقویت کننده سیستم دفاعی بدن، مقوی معده و روده و اشتها آور است و در درمان سرفه بسیار موثر مفید است.طرز تهیه آش شلغممواد لازم آش شلغم برای ۱۰ نفر :۱ – شلغم : ۱۵۰۰ گرم۲ -برنج : ۲۰۰ گرم۳ – پیاز داغ : ۳ قاشق غذاخوری۴ – گوشت چرخ کرده : ۵۰۰ گرم۵ – لپه یا عدس : ۱۰۰ گرم۶ – زردچوبه : ۱ قاشق مرباخوری۷ – روغن : ۱۵۰ گرم۸ – نمک و فلفل : به میزان لازم۹ – پیاز : ۱ عدد۱۰ – آب لیمو ترش یا آبغوره : به میزان لازمدستور پخت آش شلغم :۱ – پیاز را رنده کنید و با کمی نمک به گوشت چرخ شده اضافه و همه را باهم مخلوط کنید و کوفته ریزه یا همان قلقلی درست کنید.۲ – کوفته ریزه ها را درون قابلمه ی مناسبی ریخته و با پیاز داغ های آماده شده و مقداری روغن به خوبی تفت دهید تا قهوای رنگ شوند.۳ – سپس مقداری آب جوش و عدس یا لپه را به گوشت ها اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید تا گوشت ها و عدس یا لپه با حرارت ملایم بپزند.۴ – شلغم ها را شسته و با پوست معکبی خرد کنید و برنج را نیز خوب بشویید.۵ – شلغم های خرد شده و برنج شسته شده را همراه زردچوبه و نمک و فلفل درون قابلمه به مواد اضافه کنید.۶ – حرارت اجاق گاز همراه باید ملایم باشد تا آش به خوبی جا بیفتد و هر از گاهی آش شلغم را هم بزنید تا ته نگیرد.۷ – زمانی که آش غلظت مناسب را بدست آورد و همه ی مواد پخته شدند، آب لیمو ترش یا آبغوره را به آن اضافه کنید و بعد از چند دقیقه شعله اجاق گاز را خاموش کنید.۸ – آش شلغم آماده است ، می توانید در ظرف مناسب بکشید ، می توانید با نعناع داغ آش را تزیین کنید و سرو نمایید.در طرز تهیه آش شلغم می توانید از گوشت مغز ران نیز استفاده کنید ، آن را قیمه قیمه کرده با پیاز داغ تفت دهید که البته طبیعی است مدت زمان پخته شدنش بیشتر شود. با توجه به ذائقه و سلیقه خود، از سبزیجات آش بخصوص اسفناج نیز می توانید در این آش استفاده کنید. First 1 Last برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت ثبت نام کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛ (Log In) کنید. « موضوع قبل زیربخش موضوع بعد » نان های محلی | نان های خانگی آشپزی طرز تهیه زرشک پلوی مجلسی آخرین پست های این تالار انواع پیتزا و طرز تهیه غذاهای متونع | آشپزی متنوع آش و سوپ طرز تهیه انواع خوروش طرز تهیه حلیم بادمجان و غذاهای بادمجانی نان های محلی | نان های خانگی غذا با ماهی انواع فینگرفود انواع سس غذاهای محلی آخرین پست های این بخش معرفی مغازه لوازم قنادی در تهران معرفی شیرینی فروشی های معروف تهران دستور انواع دسر طراحی کیک در اینترنت سفارش کیکهای زیبا انواع کیک دیزاین و دکوراتیو کردن کافه انواع پیتزا و طرز تهیه غذاهای متونع | آشپزی متنوع دستور حلواهای مختلف